上一頁下一頁
發新話題

石溜汁增強性能力和醫陽萎 (p.29總結)

收藏  |  訂閱
571  158.3k

引用:
原帖由 我鄭雨滇 於 2009-3-1 11:09 PM 發表 查看引用來源
我今日都買了幾枝德國的…但不是R字頭的呢…不過也是330ml呢…不過都是六十幾元呢…但老闆說醫療的每日早晚飲一次…每次飲30ml呢…還說保健就只需一日飲一次就可呢…沒你們說這麼多呢…我現正照老闆的份量去飲…看看 ...
德國貨太貴,我之前買唔到其他果陣都是飲德國貨,幾間citysuper都俾人買清晒 ,前後飲左十支,七百蚊,加埋都是3.3L,好X貴,但效果都好好。而家有50蚊 1L,就不用買貴貨了

引用:
原帖由 cindy771 於 2009-3-1 03:14 AM 發表
我都覺得,今水眞係希左。
是不是見這麼好買但又不夠紅石榴所有溝希佢呀?沒理由鮮搾的會希了呢…

引用:
原帖由 我鄭雨滇 於 2009-3-3 11:19 PM 發表 查看引用來源

是不是見這麼好買但又不夠紅石榴所有溝希佢呀?沒理由鮮搾的會希了呢…
大家有冇留意以前個嘜頭係Green Mark,今水係Red Ruby?
個樽就一樣,label唔同左。
以前入口商係Sanford Development China Ltd.
而家係Ecoland HK。

咁..就要問問"無敵大飛俠"c兄啦....入口商轉左...可能係自己直接取貨既關係姐......

飲左二次好但又肚柯左ニ次

引用:
原帖由 我鄭雨滇 於 2009-3-3 11:19 PM 發表 查看引用來源

欴落都唔像溝左水. 但一定唔係上一水咁.
今次個蓋好容易就開到.
之前個蓋係好實的.

引用:
原帖由 lemonteahkg 於 2009-3-6 06:41 PM 發表 查看引用來源
飲左二次好但又肚柯左ニ次
飲左點好法先?

肚柯可能是果汁有助排宿便,柯多幾次清晒就唔會再柯吧

回覆 536# 的帖子

吾知會吾會係悦康元自己入瓶、所以水D

樓主, 支持你! :smile_38:

55蚊1L 的純紅石榴汁除左怡康元上網訂,我見其他地方都有得賣,不過我都是上網訂,因為方便。呢排日日飲,效果都幾好,平均一晚做一、兩次,一星期做了十次,次次都有十分鐘以上。我應該會繼續飲的。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆