上一頁下一頁
發新話題

睇下你地合唔合資格

收藏  |  訂閱
672  8.1k

引用:
原帖由 mictong 於 2008-11-28 05:05 PM 發表 查看引用來源

一定有人回既~~可能係上次游艇MODEL事件既翻版:smile_30:
我好背.唔知model事件:smile_35:

引用:
原帖由 可兒 於 2008-11-28 05:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_45: 我地麻甩女一樣唔可以隨便比mns...
咁成個世界就會變得唔隨便..多美好:smile_40:
現代社會太過依賴科技, 令人與人之間關係變得冷漠與疏離, 在人群中感到寂寞, 熱鬧過後又感到空虛.. 我地要糾正呢個風氣..

黎黎黎, 唔好俾 msn. 我地傾電話吧.

引用:
原帖由 mictong 於 28/11/2008 17:06 發表 查看引用來源

無另兩可~:smile_39:
我想唔想....
同你俾唔俾~係兩回事!!!

引用:
原帖由 万刀甲 於 2008-11-28 05:07 PM 發表 查看引用來源
現代社會太過依賴科技, 令人與人之間關係變得冷漠與疏離, 在人群中感到寂寞, 熱鬧過後又感到空虛.. 我地要糾正呢個風氣..

agree

引用:
原帖由 万刀甲 於 2008-11-28 05:07 PM 發表 查看引用來源

寫信算啦~~甲生~~我用信鴿記比你

開會. 下次傾..

引用:
原帖由 fionachingyee 於 2008-11-28 05:07 PM 發表 查看引用來源

我想唔想....
同你俾唔俾~係兩回事!!!
我比你,你唔ADD ,OR ADD 左唔講野瞇一樣:smile_39:

引用:
原帖由 万刀甲 於 2008-11-28 04:41 PM 發表 查看引用來源
smartone 平得滯. 唔岩我..
你個人咁講嘢既...

引用:
原帖由 JN9228 於 2008-11-28 05:07 PM 發表 查看引用來源
我好背.唔知model事件:smile_35:
兩星期前發生~~~~~~:smile_38:

引用:
原帖由 mictong 於 28/11/2008 17:10 發表 查看引用來源

我比你,你唔ADD ,OR ADD 左唔講野瞇一樣:smile_39:
唉~~~好煩啊....
好似同你係度唔知拗d咩咁...
你鍾意俾就俾...唔俾就唔俾啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆