上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 7

收藏  |  訂閱
737  6.7k

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-8 11:58 AM 發表 查看引用來源

你如果搵到一個可以比30幾人一齊瞓o既營而你又台到上山o既....咁咪一齊瞓囉:smile_45:
男女分營, 仲要最多瞓4個人, 我已經唔洗羅營, 但個背襄重到要死:smile_27:
咁刺激

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-8 11:55 AM 發表 查看引用來源

我好想同你傾計架....不過你離我太遠啦:')
你仲好講:smile_22: :smile_22: 我以為你搭枱架:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-8 11:45 AM 發表 查看引用來源

嘩.....家下香港既AV都發展到咁架啦.....:smile_13: :smile_30:
乜香港有AV咩, 比你都唔好睇啦, 厚格架, 唔係過唔到電檢, 最精彩果d剪晒:smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-11-8 11:58 AM 發表 查看引用來源

你如果搵到一個可以比30幾人一齊瞓o既營而你又台到上山o既....咁咪一齊瞓囉:smile_45:
男女分營, 仲要最多瞓4個人, 我已經唔洗羅營, 但個背襄重到要死:smile_27:
咁你仲去.......真係LAW LAI JEAN.......:smile_30:

BACK..........真係苦命:') :') .......星期六多數做filing......而我就忙到嘔茄:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-8 11:50 AM 發表 查看引用來源

佢已經戴住有色眼鏡去睇自己架喇.....爸爸....你唔好o甘啦:smile_22: :smile_22:
唔帶眼鏡, 我驚唔覺意卒跌左隻眼角膜落黎就唔好啦:smile_38:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-11-8 12:01 PM 發表 查看引用來源
BACK..........真係苦命:') :') .......星期六多數做filing......而我就忙到嘔茄:smile_27: :smile_27: :smile_27:
提早請產假

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-8 12:00 PM 發表 查看引用來源

你仲好講:smile_22: :smile_22: 我以為你搭枱架:smile_22: :smile_22:
你似搭枱多D喎.....:smile_45: :smile_30:

引用:
原帖由 占事癲 於 2008-11-8 12:01 PM 發表 查看引用來源
大肚婆.....運動多D好既......:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-8 12:00 PM 發表 查看引用來源

我都覺得自己似搭台, 咁你下次執番我埋黎啦, 唔好放逐我:smile_40: :')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆