上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.8k

引用:
原帖由 gw0126 於 2008-12-20 02:37 AM 發表 查看引用來源
我同我女朋友拍左7年...
我地都係近排先準用口...
之後都只係隔衫摸下...

其實我都知佢想比第一次我
但大家都好緊張,我又驚整痛佢,佢又怕痛
我又驚搞完,遲下分手...好似好衰...
有冇brother 過我兩招等我唔好 ...
只係怕痛就唔會只係比你隔衫摸,唔係咁簡單喎。你都有排搞。

樓主加油............:smile_44:

我的經歷,十九歲同gf一齊,到現在十年了,同佢頭九年都無sex,近一年才有。起初都覺得ok,自己未試過sex,後來出去試過....浪費左少少錢...後來仲識左sp,後來仲識sl...仲想飛左gf同sl一齊,因為那sl係感情同sex上都好滿足到我。但後來個sl原來好多問題,我gf同番我一齊,佢知我同那sl有sex,先肯比我。老實講,搞咁多事先造到愛,係有開心過,但係傷感的感覺更多。我唔係d唔專一的人,我一心一意愛佢咁多年,但我都係男人,本身仲係比較需要大的男人,本身差唔多日日打飛機,我都想比第一次佢,同佢開開心心...可惜佢d保守思想...雖然肯比我摸,但同真造爭好遠好遠....。而且係佢最fit,最青春時無同我造,最有feel,最有新鮮感,最熱戀時同我造,係極可惜的事。沒有了很多應有的回憶。現在我自己的體力,慾望都少左好多了。

引用:
原帖由 jetkong1 於 2009-1-30 11:16 AM 發表
我的經歷,十九歲同gf一齊,到現在十年了,同佢頭九年都無sex,近一年才有。起初都覺得ok,自己未試過sex,後來出去試過....浪費左少少錢...後來仲識左sp,後來仲識sl...仲想飛左gf同sl一齊,因為那sl係感情同sex上都好滿足到 ...
呢位師兄, 我同你真係好有共鳴.....
係你身上,我彷彿見到自己ge將來....特別係你後半part的說話,真係令人好唏噓...

想問你少少野..
1. 你第幾年開始出去sex?
2. 你有冇後悔出去??

我唔知自己將來條路應該點行....希望ching比d意見我..

引用:
原帖由 StupiDsoso 於 2009-1-30 01:40 AM 發表
唉..一排嘸上你個post,古吾到你變得咁折堕.
唉我遲D一定超過你.我出國又吾見我keep吾到?
唉..太失望啦.:smile_39:
仲keep緊,唔好失望住...

引用:
原帖由 Boynightout 於 2009-1-30 01:17 PM 發表 查看引用來源

呢位師兄, 我同你真係好有共鳴.....
係你身上,我彷彿見到自己ge將來....特別係你後半part的說話,真係令人好唏噓...

想問你少少野..
1. 你第幾年開始出去sex?
2. 你有冇後悔出去??

我唔知自己將來條路應 ...
第幾年...七年開始,無法,自己那時都25,正值最壯之年,造都未造過好慘,最後聽個frd講,
如果咁就唔覺意死左,真係好唔抵。所以終於偷左。
其實都無後悔出去,不過老實講,問心,如果女友肯比,我未會會出去。

引用:
原帖由 jetkong1 於 2009-1-30 02:59 PM 發表

第幾年...七年開始,無法,自己那時都25,正值最壯之年,造都未造過好慘,最後聽個frd講,
如果咁就唔覺意死左,真係好唔抵。所以終於偷左。
其實都無後悔出去,不過老實講,問心,如果女友肯比,我未會會出去。
係囉,如果我無神神死左真係好唔抵...我都諗過呢個問題...
如果女友肯,我就一定唔會出去...

你女友知你有SL,都唔介意??
佢其實又幾愛你嘅..

無法...希望你女友快d比你,祝福你!

引用:
原帖由 jetkong1 於 2009-1-30 03:34 PM 發表
無法...希望你女友快d比你,祝福你!
多謝你ge祝福!!!
都祝你愛情路上開開心心
新年快樂!

有耐性 X 2

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆