上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么衫靈

收藏  |  訂閱
746  6.0k

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-11-2 11:00 AM 發表 查看引用來源

拒可能係度睇緊架
係架, 好多人做CD-ROM.  有時禾都係, 唔想出字.

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-11-2 11:02 AM 發表 查看引用來源

香港長大的小孩
唔洗比人話係新移民, 已經巧巧喇.

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-11-2 11:04 AM 發表 查看引用來源
我都要出去執返架車返屋企啦...

多謝各位來訪...請請..:smile_38: :smile_38: :smile_30:
88:smile_15: :smile_15: 路上小心.

引用:
原帖由 ching788 於 2008-11-2 11:03 AM 發表 查看引用來源

唔該晒..........................我等你, 不見不散:smile_30:
食左............不過開錯左隻綠豆腫:smile_35: :smile_35: 都幾好味, 唔係好肥.
遲D先食埋隻上海腫, 下次見到里, 話里知.

茅人, 禾都閃.:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 downdownda 於 2008-11-2 11:06 AM 發表

禾驚佢地錄禾音, 播返比禾聽喎.
原來妳先係鼻鼾中心:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 downdownda 於 2008-11-2 11:30 AM 發表

食左............不過開錯左隻綠豆腫:smile_35: :smile_35: 都幾好味, 唔係好肥.
遲D先食埋隻上海腫, 下次見到里, 話里知.
上海腫食左吾會肥...只會腫

引用:
原帖由 ching788 於 2008-11-2 11:01 AM 發表 查看引用來源

你屎啦, 收回佣........................CALL POLICE:smile_38:  
我係比回佣收果個係你:smile_38: 唔係call ICAC 咩

到左:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 好色男2008 於 2008-11-2 01:08 PM 發表 查看引用來源
到左:smile_44: :smile_44: :smile_44:
男男點解你可以日日都咁精神..同個個問安....你唔悶 咩:smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆