上一頁下一頁
發新話題

徵26-30歲朋友仔[PART 10]

收藏  |  訂閱
751  7.2k

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-6 11:27 PM 發表 查看引用來源

暫時未有咩吩咐
BABY今晚冇街去咩
無呀有邊度好去呀,尋晚都冇呀.....:smile_30::smile_30:

叫呀 cow上嚟玩返呀.....:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-6 11:27 PM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30:.....夫唱婦隨係咁架.....:smile_43::smile_43:
唔係好明:smile_38: :smile_13:

引用:
原帖由 sandycst 於 2008-10-6 11:30 PM 發表 查看引用來源
唔係好明:smile_38: :smile_13:
:smile_13::smile_13:.....想唔想一齊玩口水戰呀==吹水 wor.....:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 63021 於 6-10-2008 23:25 發表 查看引用來源

睇左兩次醫生呀:smile_34: :smile_34:
而家好返就好啦

引用:
原帖由 sandycst 於 6-10-2008 23:26 發表 查看引用來源
咩事~~~愛人亂甘比口水人:smile_13:
BABY突然搶閘飲我D口水我都唔知呀

引用:
原帖由 key1997 於 6-10-2008 23:28 發表 查看引用來源
DARDAR我返嚟喇~~~!!
DARDAR今晚冇去街街呀
聽日放假WO

引用:
原帖由 是但UP 於 6-10-2008 23:28 發表 查看引用來源

中國人有句話:物極必反.....講得太多都係唔係太好既!
我畢竟係一個純情、內向兼怕醜既男孩

!
你講既野好難令人相信:smile_19:

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-6 11:34 PM 發表 查看引用來源

而家好返就好啦
好番成過禮拜喇:smile_38:

引用:
原帖由 tommy1601 於 6-10-2008 23:29 發表 查看引用來源

無呀有邊度好去呀,尋晚都冇呀.....:smile_30::smile_30:

叫呀 cow上嚟玩返呀.....:smile_40::smile_40:
牛牛去左食草呀

引用:
原帖由 JALA 於 2008-10-6 11:36 PM 發表 查看引用來源

你講既野好難令人相信:smile_19:
:smile_45:  唔洗你相信..... 只係要你感受同明白啫.:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆