上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
742  5.2k

引用:
原帖由 jason624624 於 25/9/2008 14:38 發表 查看引用來源

妖............你豬狗不如............:smile_30:
錯.............我已經係一隻豬
所以唔會豬狗都不如,嘿

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-25 02:47 PM 發表 查看引用來源

錯.............我已經係一隻豬
所以唔會豬狗都不如,嘿
差不多又3點啦, 你又HIGH TEA 啦....:smile_34:

引用:
原帖由 jason624624 於 25/9/2008 14:51 發表 查看引用來源

差不多又3點啦, 你又HIGH TEA 啦....:smile_34:
no啦.............2點先食埋lunch嘆埋杯咖啡咋
而家咩都吞唔落了

最近hk真係慘,打風搞到東提小築果度有排都做唔到生意
東亞,AIA 又俾人傳唔掊,搞到人心惶惶

好彩d 差佬係附近巡密左咋,有d人定期未到蝕息都要去拎錢
蝕息拎左出黎跟手就俾人打劫搶晒就好淒涼囉

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-25 02:22 PM 發表 查看引用來源

耶.........家陣叫埋怨我唔入你果度呀,kaka
而家咪去囉,嘿

定暗示緊我出左去其他版搞搞震呀,kaka
我見你同版主講數 以為有人工加添 諗住沾啲光囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 25/9/2008 15:06 發表 查看引用來源
我見你同版主講數 以為有人工加添 諗住沾啲光囉
冇講數呀................只係想大家減少一場不必要既誤會咋

我既意思係............我去左武術版果邊撩交打咋
仲要係一個唔識功夫既女人仔,入去撩d 180cm+ 70kg+ 既男人打架呀 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

而家d後生真係麻x煩~~:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 大埔頂爺 於 2008-9-25 04:56 PM 發表 查看引用來源
而家d後生真係麻x煩~~:smile_45: :smile_45:
有什麼庥x煩呢....:smile_14:

引用:
原帖由 jason624624 於 2008-9-25 05:27 PM 發表 查看引用來源

有什麼庥<------呢個咩字x煩呢....:smile_14:
你讀多d書先駁咀啦

入黎推一推先:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 大埔頂爺 於 2008-9-25 05:34 PM 發表 查看引用來源

你讀多d書先駁咀啦
你讀咁多書, 你唔打咪麻x煩 個x 字...........:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆