上一頁下一頁
發新話題

續秋郊遊記 (下文剛寫完,見第1頁,細節日後再編輯)

收藏  |  訂閱
584  66.8k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 01:42 AM 發表 查看引用來源

係狗仔黎既
如果同佢一齊時,就唔會同人搞la,怕佢會襲擊個男人
隻狗仔好惡架:smile_41:

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2008-10-6 01:46 AM 發表 查看引用來源

隻狗仔好惡架:smile_41:
唔係惡,係想保護我啫

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 01:50 AM 發表 查看引用來源

唔係惡,係想保護我啫
以前女友佢都有養狗, 仲好大隻

哈, 我同女友做果陣佢都望到實晒, 但無吠我囉:smile_38:

妳都好利害....咁玩法唔驚他們會下次更利害?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 01:23 AM 發表 查看引用來源

welcome,睇你個登記都好早喎2005年既? 之前去開邊版睇?
前文我寫左好幾個月la,難得有知音欣賞

夜晚camp浪茄上西灣山山坡咪好遠囉,宜家多左個亭我諗休息都方便d la
你所指個山坡係咪即係宜家個亭唔行上西灣山 ...
我一路都係 CD rom , :smile_44: ...
多數都係 wargame 版同咸片版
好耐無去過浪茄喇lu......多左個亭都唔知, 真係失敗...:smile_42:
以前多數係福音戒毒所前面既樹林仔起營 , 不過個沙灘真係好很大
但自從入左旅遊業就好少時間去 camp 喇 ,依家我 gf 成日話想去
不過得我同佢 takecare 唔到咁多野 , d 同事只喜歡唱k 睇戲夜PO
好多時都搞唔成 , 依家都係有時打 wargame 先有番d想大解放既引:smile_30:
如果可以約幾個版友去 camp 就好喇

PS : 細佬今年 23 歲 , 唔知岩唔岩你地channel  :smile_41:

引用:
原帖由 alien_wong 於 2008-10-6 01:54 AM 發表 查看引用來源

我一路都係 CD rom , :smile_44: ...
多數都係 wargame 版同咸片版
好耐無去過浪茄喇lu......多左個亭都唔知, 真係失敗...:smile_42:
以前多數係福音戒毒所前面既樹林仔起營 , 不過個沙灘真係好很大
但自從 ...
我大你5年啦,只要有交流都唔怕唔岩channel既
呢度有唔少細路成日問我要相要剩,問我著乜野衫等等唔關事既無謂野,我都唔答佢地架

上次去浪茄已經見個亭起好
無法啦個灘實在太靚,都幾中意行果段
我d同事都係中意唱k多,都唔岩我既,約人去戶外活動多數都另一班或自己去跑既

To EdenAngela

Just love and admire your naturalness! You r always perfect, no matter your sex taste, attitude and body!

You just have a sexy ass and tanned body which is perfect for naturalism.

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 02:04 AM 發表 查看引用來源

呢度有唔少細路成日問我要相要剩,問我著乜野衫等等唔關事既無謂野,我都唔答佢地架

我d同事都係中 ...
冇錯, 未同老公結婚o個陣, 跑山o個陣成日喺鹹田灣, 東灣拍拖......好 sweet!!  

好高興, 睇你篇文章
睇到我思潮起伏 ,
其實你有無諗過出書呀 .
我諗都會好受歡迎:smile_46:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-10-6 02:04 AM 發表 查看引用來源

我d同事都係中 ...
有無去過東龍島
以我記得都幾荒無下架 , 應該適合大解放之用:smile_40:

同埋平原位比較多 , 晒月光一流 , 不過老老實實我好多年無玩過camp喇

有無人侵埋我玩先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆