上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
754  4.8k

pat........慢慢傾喇
sweet dream,啜啜啜啜啜啜啜

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-23 01:23 AM 發表 查看引用來源

妖.............妳咩老母黎架
咁都得既,kaka
嘩.....
第一樣要教佢既野.....
就係第時點樣孝敬返佢阿媽啦......  
點樣尊敬我......孝順我.......
我唔要楂隻蝕既股....我要賺.....:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-23 01:30 AM 發表 查看引用來源
pat........慢慢傾喇
sweet dream,啜啜啜啜啜啜啜
\

早抖啦.....:smile_38:
希望聽日條女又有d新野黎沖激下你....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-22 09:05 PM 發表 查看引用來源

人工ok,條件唔錯
真係學到野既........過海之嘛,no problem啦
做到咁上下汲取番d經驗,到時再轉塘搵份近d囉
都係果句!!..
太騰雞啦佢....
不過又係囉...未0係hk做過野....
見多幾份佢得架啦.....

而家先睇到17頁!!.....唔睇啦!!!

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-23 01:28 AM 發表 查看引用來源

lo開心d.........你個仔揸得佢咁爽 :smile_03: :smile_03:
我個仔都無咁對我......真係唔爽:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 千處祈求.千處現 於 2008-9-23 01:30 AM 發表 查看引用來源

咁有冇自來佬
自來親既佬都無好野......:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-23 01:26 AM 發表 查看引用來源

你慢慢追啦,我覺豬lu
今晚真係頂唔緊,好眼瞓呀

早抖喇粉腸,sweet dream
你唔好俾我今晚見到你添丫!!...早抖

引用:
原帖由 iiiivan 於 2008-9-23 01:34 AM 發表 查看引用來源
而家先睇到17頁!!.....唔睇啦!!!
5睇就走開d 啦~~:smile_34: :smile_34:

我都走喇.....:smile_43: :smile_43:
早抖喇咁多位:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆