上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手....... ─【42】

收藏  |  訂閱
737  5.3k

引用:
原帖由 ching788 於 2008-9-22 09:46 AM 發表 查看引用來源

甘熟面口, 好似骨骨嘅豬骨煲.....................:smile_19:
呢煲野擺左好耐啦

引用:
原帖由 好味道 於 2008-9-22 09:48 AM 發表 查看引用來源

你不如夾起我,啜啖試下咪知有幾好味道囉..........首首
:smile_03: :smile_03: :smile_03:
真係想啜下你架

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-22 09:51 AM 發表 查看引用來源

都話左我吾去教堂架啦..:smile_45: .. 話之個d係乜丫...
去啦......................可以上天堂架......................去啦

引用:
原帖由 驀然回首 於 22/9/2008 09:56 發表 查看引用來源
去啦......................可以上天堂架......................去啦
天堂遲早都會上
而家係凡間玩夠佢先係嘛........... 上左去
番唔到落黎架喇......:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 驀然回首 於 22/9/2008 09:55 發表 查看引用來源
真係想啜下你架
come on................唔啜變xx :smile_03:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-22 09:56 AM 發表
我注定入地獄...

引用:
原帖由 MetroAgent 於 22/9/2008 10:00 發表 查看引用來源

我注定入地獄...
no啦............我唔想陪你入地獄喎
陪bb上天堂........因為bb係最純潔
唔會落地獄架 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-22 09:57 AM 發表 查看引用來源

天堂遲早都會上
而家係凡間玩夠佢先係嘛........... 上左去
番唔到落黎架喇......:smile_03: :smile_03: :smile_03:
買定來回票.................重要雙程證.....................唔好逾期居留

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-22 09:58 AM 發表 查看引用來源

come on................唔啜變xx :smile_03:
咁似嘅

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-22 10:00 AM 發表 查看引用來源

我注定入地獄...
呢啲野無得揀架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆