上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.4k

一陣返大陸按摩, Amy 話上次個男技師技巧好好,攪到佢舒服到忍唔住嗌,一陣試下先:smile_40:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-21 03:28 PM 發表 查看引用來源
一陣返大陸按摩, Amy 話上次個男技師技巧好好,攪到佢舒服到忍唔住嗌,一陣試下先:smile_40:
希望有一個開心舒服的星期日la

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-21 03:28 PM 發表 查看引用來源
我想陪你去:smile_40:   順便睇埋Amy盧山真面目

hello,fion,how r u recently??^^

good bra & good ball :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-21 03:26 PM 發表 查看引用來源
fion, 不如你錄底你"舒服"既叫聲 post 上黎比我地聽下哎...:smile_40:

引用:
咁我真係好羨慕個男技師喇, 可以同你按 :smile_40:  :smile_40:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-21 03:26 PM 發表 查看引用來源
如果我係果個男技師, 我實按到自己條褲濕晒...

引用:
唔知你出門口之前,,,我地仲會唔會有相睇呢?

引用:
全身按啊? 係我就好了 ... 應該會仲舒服既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆