上一頁下一頁
發新話題

山區徵友.....第 100 + 41回

收藏  |  訂閱
749  4.4k

引用:
原帖由 judau 於 2008-9-22 08:59 PM 發表 查看引用來源

我喊係因為掛住妳
喊.....對我係無用架 ...,,一年到尾,,,都唔知整喊幾多無知少女 :smile_34:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2008-9-22 09:05 PM 發表 查看引用來源
蛇后好:smile_38: :smile_34: :smile_30:
頭先沖涼..真係有降溫作用....爽晒...

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-9-22 09:09 PM 發表 查看引用來源

有無開冷氣..仲降溫:smile_38:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-9-21 11:42 PM 發表 查看引用來源

星期三有機會打風....小心窗戶呀 :smile_38:
大家留意......個風行得好快...有機會...聽日番工半日要走呀

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-9-22 09:08 PM 發表 查看引用來源

喊.....對我係無用架 ...,,一年到尾,,,都唔知整喊幾多無知少女 :smile_34:
估唔到妳咁無情:') :')

引用:
原帖由 戀之味道 於 2008-9-22 09:10 PM 發表 查看引用來源
有無開冷氣..仲降溫:smile_38:
無呀..電費貴左......

仲有,..... 空氣好差....爭d焗死我 :smile_19:

引用:
原帖由 judau 於 2008-9-22 09:11 PM 發表 查看引用來源

估唔到妳咁無情:') :')
你估你打孖黎就有用既咩 :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-9-22 09:09 PM 發表 查看引用來源

仲成身香噴噴添

引用:
原帖由 珊珊...... 於 22/9/2008 21:04 發表 查看引用來源

有無d..覺得...好好玩呢..:smile_30:

晚上好呀...豬骨煲 :smile_30:
遲早我又手痕整個珊珊..... 先得,嘿

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2008-9-22 09:10 PM 發表 查看引用來源

大家留意......個風行得好快...有機會...聽日番工半日要走呀
珊珊噤早發夢:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆