上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-15 08:31 PM 發表

老友, 咪咁啦... 你個都好得...
你唔係同我講唔飽ha ma!!
老友, 我唔係唔飽...
你朝早打電話比我, 我問你咩事, 你又叫我收皮....:smile_39:  好撚心淡

假假地都係friend黎架, 理下我感受好冇...:smile_39:

我返來啦....我係mudfoon呀..

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 08:33 PM 發表

老友, 我唔係唔飽...
你朝早打電話比我, 我問你咩事, 你又叫我收皮....:smile_39:  好撚心淡
咁有好野諗住一齊食啦(去之前講過話4P)... 點知你同我講要走...
咁真係要講聲唔好意思啦, 老友....

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-15 08:31 PM 發表

老友, 咪咁啦... 你個都好得...
你唔係同我講唔飽ha ma!!
>你個都好得...
我真係喜歡佢到非常!!!
我好鍾意佢對波, 真係好撚好玩。
做愛冇特別, 吹得爆果下好回味。
整體, 佢好溫柔。
缺點-> 唔飲酒, 唔係點show show其他人。

不過佢識玩骰盅的, 我冇乜係k度同佢玩下...掛住同其他人打招呼and玩。悶親左佢囉...如果有機會再見到佢咪專心d同佢玩囉。

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 08:36 PM 發表

咁有好野諗住一齊食啦(去之前講過話4P)... 點知你同我講要走...
咁真係要講聲唔好意思啦, 老友....
我都話一朝早走....
我鬼知你打黎講呢d咩, 我問你咩事, 你又話bye bye, 咁我唯有收皮...

引用:
原帖由 mudfoon 於 2008-6-15 08:32 PM 發表
我要change ID, 用呢個名唔係好得....
點解呀, 係個名定係個人唔得呀!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-15 08:38 PM 發表

點解呀, 係個名定係個人唔得呀!!!!!!!!!!!!:smile_30: :smile_30:
我個名俾的friend 一看就知係我.....咁你話有無問題

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-15 08:38 PM 發表

我都話一朝早走....
我鬼知你打黎講呢d咩, 我問你咩事, 你又話bye bye, 咁我唯有收皮...
件女係到玩野....我同你講電話時, 佢係到扮叫床, 咁我咪快快收線囉..
咪咁... 下次再試過, 但唔知的女肯唔肯..

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 08:45 PM 發表

件女係到玩野....我同你講電話時, 佢係到扮叫床, 咁我咪快快收線囉..
咪咁... 下次再試過, 但唔知的女肯唔肯..
係呀, 真係唔係件件女都肯。
你條女有冇留電話?下次你找返佢囉。

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-15 08:33 PM 發表
我返來啦....我係mudfoon呀..
你條囡係咪白色裙, 細細粒果個呀!!!!!!!!!!!:smile_41: :smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆