上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.3k

引用:
原帖由 joyzit 於 2008-10-24 01:26 PM 發表 查看引用來源
foresthill 師兄, 1880 師兄,
你地閱歷真係廣,
我雖然比你地年幼,但絕對明白你地想要果種感覺,
老婆永遠係第一位,佢係最重要的家人,為左佢可以乜都得..
但傷害倒佢就乜都唔得..

但同時,果種戀愛心掛掛的感覺 ...
Welcome !

沉船要沉得有價值, 因可能的後果係妻離子散. 買賣成份重嘅關係就不宜沉, 只宜當作逢場作興.

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-25 11:11 AM 發表 查看引用來源

照你所講,又唔可以話佢係騙子,佢只係一個專業service provider, 收錢俾性同愛你. 你只需問自己:
這種買賣是自己想要的嗎? 如是, 自己付出的金錢跟服務有否值回票價? 再拖下去對自己有什麼益處? 斬啦!
多謝 foresthill 及 1880 兄的意見
我依家好清楚知道應該點做
我依家好清楚我最愛是太太和家庭

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-25 01:34 AM 發表 查看引用來源

師兄:
絕對同意,你雖然自稱比我哋年幼,但睇你閱歷也不淺,仲好像曾經有一段故事喎,可否分享一吓:smile_41: :smile_41: :smile_41:  
No,我無試個真係沉落去,只係大概明白你地果種感覺吧..
之前好突然咁識左個女仔,好突然咁比返呢種感覺我,
佢重係正經女仔黎,唔知我有老婆,我明知可以發展,但我唯一可以做就係STOP..
有contact都唔敢打比佢,打比佢即係留contact比佢,
我唔想呃黎呃去,亦唔覺得佢會接受到我有家室,
so,唯有自己避開啦..:smile_39:

引用:
原帖由 joyzit 於 2008-10-25 01:38 PM 發表 查看引用來源

佢重係正經女仔黎,唔知我有老婆,我明知可以發展,但我唯一可以做就係STOP..
有contact都唔敢打比佢,打比 ...
師兄做得好, 免去日後煩惱

引用:
原帖由 keith2006 於 2008-10-22 09:45 AM 發表

你係大陸人?
我有写的好明白啊....
O甘耐你唔知噶....

现实社会中..
大家都猜来猜去的..
真的是太辛苦啦..........

引用:
原帖由 keekeung 於 2008-10-25 11:29 發表 查看引用來源

多謝 foresthill 及 1880 兄的意見
我依家好清楚知道應該點做
我依家好清楚我最愛是太太和家庭
師兄:
唔使客氣,知道就要做,做就是下定决心,不要再衰心軟喇,有心事就上來大家分享,講左會舒服D㗎,我係過來人,信我喇,我哋一定支持你回家:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 joyzit 於 2008-10-25 13:38 發表 查看引用來源

師兄:
當機立斷斬情絲,敬佩敬佩

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-26 01:21 發表 查看引用來源
现实社会中..
大家都猜来猜去的..
真的是太辛苦啦..........
師妹:
好感觸喎,分享吓近況呀?:smile_41:

引用:
原帖由 joyzit 於 2008-10-25 01:38 PM 發表 查看引用來源

做得對! 一直以來我都認為結了婚的男人不應隱瞞自己的身份,然後去奪取女性嘅心同身體,採取願者上吊的態度才能說服自己是風流而不下流.

況且如果在日常社交以未婚身份出現的話,真係大把女可以開始,反而無乜特別.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆