上一頁下一頁
發新話題

咀咀常x團

收藏  |  訂閱
1.3k  26.8k

回覆 1# 的帖子

艾雲兄,今晚你就開心啦,又去咀咀欖女劈酒.:smile_13:

引用:
原帖由 adk237 於 2008-5-24 10:37 AM 發表
艾雲兄,今晚你就開心啦,又去咀咀欖女劈酒.:smile_13:
你都可以架
一齊玩囉

路過支持下...

回覆 532# 的帖子

我都想去,但是今日要陪阿媽食飯,冇計:smile_39:

請問而家有幾多人join呀? 玩一次團要洗幾許o架?

引用:
原帖由 louises 於 2008-5-23 06:41 PM 發表

中國八大菜系中, 湖南菜簡稱"湘菜", 而湘菜入面最出名既除咗有毛主席鍾意既紅燒肉外, 仲有荷葉粉蒸肉/蜜汁火方/老干媽蒜苗臘肉/乾豇豆扣虎皮肉/水煮牛肉/豆酥鮮魚....等等
因為老干媽名字由來已久, 各地都有 ...
琴晚响常落,坐左一件懷化,一件南寧,嚴刑拷問之下,有以下結論:-

“老干媽”名叫陶華碧,packing上嘅圖像,生於貴州省一個偏僻的山村,家裡貧窮,從小到大沒讀過一天書
  1989年,悼念胡耀邦後,她省吃儉用積蓄下來,在貴陽市的一條街邊,開了個簡陋的小食攤,專賣涼粉和冷面

當時,她特地制作了麻辣醬,作為專門拌涼粉的一種調料,結果生意十分興隆,成為今昔

引用:
原帖由 boringegg 於 2008-5-24 11:02 AM 發表
請問而家有幾多人join呀? 玩一次團要洗幾許o架?
4-5個
睇你點玩啦
酒水300
囡就 2,3,6, 睇你邊重, 另加房錢 60 -100左右

引用:
原帖由 adk237 於 2008-5-24 11:00 AM 發表
我都想去,但是今日要陪阿媽食飯,冇計:smile_39:
食完飯先上黎囉
我地都玩到二三點既

引用:
原帖由 alvinryoko 於 2008-5-24 11:06 AM 發表

食完飯先上黎囉
我地都玩到二三點既
玩到咁夜..........咁我多數都黎到咯

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-5-24 11:14 AM 發表

玩到咁夜..........咁我多數都黎到咯
差唔多架
最早個次都點幾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆