上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-9-4 05:40 PM 發表 查看引用來源

well, let me see if u two guys really can 'do' with amm2003

i look forward
如果成事!一定預埋你!:smile_30:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-5 02:18 PM 發表 查看引用來源

如果成事!一定預埋你!:smile_30:
thanks buddy, i have just returned from lunch, how about you guys ?

i am waiting

嘩!真係諗起都鳩硬呀! :smile_47:
唔知女神有咩意見呢?

依!你哋好核突呀!
唔同你哋講喇!

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-5 15:31 發表 查看引用來源
嘩!真係諗起都鳩硬呀! :smile_47:
唔知女神有咩意見呢?

依!你哋好核突呀!
唔同你哋講喇!
衣家唔講,咁係咪試左妳話正先再講呢?

yes amm2003, you can try

成日都見到你覆我嘅帖,不過我真係唔識英文!:smile_42:
所以都唔知點覆你,真係唔好意思!:smile_39:
可唔可以用簡單啲嘅中文呢?兩三個字都好吖!:smile_41:

同河仔試過已經正到痺啦!:smile_27:
仲使乜試咁多嘢?:smile_41:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-5 15:56 發表 查看引用來源
yes amm2003, you can try

成日都見到你覆我嘅帖,不過我真係唔識英文!:smile_42:
所以都唔知點覆你,真係唔好意思!:smile_39:
可唔可以用簡單啲嘅中文呢?兩三個字都好&# ...
咁佢覆妳嘅時候可能淨係得~
我啜妳,我鍚妳,我愛妳,又或者係我插妳咁咋喎!:smile_30:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-5 16:05 發表 查看引用來源

同河仔試過已經正到痺啦!:smile_27:
仲使乜試咁多嘢?:smile_41:
係因為仲正囉!

咁佢覆妳嘅時候可能淨係得~
我啜妳,我鍚妳,我愛妳,又或者係我插妳咁咋喎!:smile_30:

聽河仔講人哋係文質彬彬、温文有禮嘅斯文人嚟架嘛!
邊有你咁咸濕?:smile_45:

係因為仲正囉!

咁正既嘢就留返俾你個可愛妹妹仔試啦!:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆