上一頁下一頁
發新話題

馬場旅行團之WP攻略

收藏  |  訂閱
1.2k  222.3k

星期六 鴛鴦地 看來都比較爆

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-3-13 12:45 發表 查看引用來源

矮兄 頭場隻8你不睇好?
佢最勁係個人臨場睇飛心得,
其他都係輔助...

7場有隻精算 夠晒冷 三班真係超級

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-3-13 12:45 PM 發表 查看引用來源

矮兄 頭場隻8你不睇好?
一定會睇好, 皆因佢入位時我賽前一早都有多次提及啦! 不過要睇過賠率後才下結論. 所以不是這問大學校友都唔知甚麼是紅磚勇士. 因為論馬狀態係唔知甚麼是紅磗架? 只識論布號色就會好多中識, 不過我都係唔識甚麼是紅色布號, 最好都唔係白色.

附件

引用:
原帖由 Siulung1010 於 2020-3-13 12:50 發表 查看引用來源
7場有隻精算 夠晒冷 三班真係超級
一匹馬冷熱有時...箇中因由...唔係咁容易理解!!!

總之, 好有規律,
但唔容易畀外人...滲透...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 12:54 PM 發表 查看引用來源

總之, 好有規律,
寶馬, 你好似講緊問諜故事, 不過慶餘年都有排做完喎! 咁多滲透, 所以冬青膏唔可以搽股癬架! 因為好容易滲透架!

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 12:54 發表 查看引用來源

總之, 好有規律,

附件

ScreenHunter 350.png (177.28 KB)

ScreenHunter 350.png

引用:
原帖由 DamN_ 於 2020-3-13 09:44 AM 發表 查看引用來源

要講陰毛論 去第二度 純評馬狀態就可以了
你有無睇到沙圈金晴火睇望住馬匹行圈時啲人, 大部份都係上左年紀的人, 揾個青年人都無架! 為甚麼, 只有那些人都係相信馬匹狀態為贏錢之道, 君不見那些金主們都望住個電算機, 唔望馬匹條馬撚有幾長呀!

引用:
原帖由 矮佬 於 2020-3-13 13:09 發表 查看引用來源

你有無睇到沙圈金晴火睇望住馬匹行圈時啲人, 大部份都係上左年紀的人, 揾個青年人都無架! 為甚麼, 只有那些人都係相信馬匹狀態為贏錢之道, 君不見那些金主們都望住個電算機, 唔望馬匹條馬撚有幾長呀! ...

要睇場合,

有D係去馬, 打真軍, 打硬仗...

因為枱底既SIDEBACK, 更和味...

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-3-13 12:58 PM 發表 查看引用來源
我以為滲透係要透過異性既甚麼膜才可以架! 唔係你有咞詳盡的佈導, 真係唔知! 你知唔知, 還是一早知異性的膜係有幾重架?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆