上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

唔知道又講咁多o野
呃 post?

引用:
原帖由 ethernal 於 2009-3-17 05:10 PM 發表 查看引用來源
唔知道又講咁多o野
呃 post?
又無話唔知道就唔俾講野GE:025:

pm to me,ok?

引用:
原帖由 你係吾係虧佬 於 2009-3-17 04:16 PM 發表
撐鬼撐馬咩.......成日都吾見樓主架:016:
SORRY SORRY...樓主忙丫嘛, 又要返工, 又要開 ot, 又要應酬, 又要陪老細陪客人, 又要
陪朋友, 而家又要攪 party, 又要覆 email...唔係吹水架, party 已經開左, 不過我地比較低
調 ( 唔係抵 X ), 有 d 野唔需要太宣楊嘛, 所以各位熟女或者熟女粉絲唔需要太過刻意
推 post, 冇意思, 大家傾下問下野仲好啦. :122:

好似好正wor
本人23歲,唔知玩唔玩得呢:071:

第二次 party 四男二女, 圓滿結束, 靜候第三次 party 來臨, :036:
而第四次party 會係下午....

熟女會網站趕工中..:028:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 03:25 PM 發表 查看引用來源
第二次 party 四男二女, 圓滿結束, 靜候第三次 party 來臨, :036:

等你個網:023:

hi

my msn

[email protected]

please pm me

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-18 03:25 PM 發表 查看引用來源

有無咁快完左第二次吹水 :001:

引用:
原帖由 你係吾係虧佬 於 2009-3-18 04:27 PM 發表 查看引用來源
有無咁快完左第二次吹水 :001:
佢好似第一次之後隔一日就第二次:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆