上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.0k

回覆 #530 波盤預言家 的帖子

早晨呀 你用咗我户口呀:026:
我琴晚一場都冇買到:043: :043: :043:
瞓死咗:032: :032: :032:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-8-5 08:35 AM 發表
早晨
早晨,琴晚12點未夠就訓左覺。

琴晚條pm過關只係問波盤同大陳意見咋,唔係post俾大家睇架,所以其他巴打收唔到係正常架,請勿誤會。

琴晚梗係有中啦,唔中我驚俾大陳斬開我9十幾碌,不過過關係止痕細飛,大注果條拳王阿里(+1)搵左我個fd幫我買(前文有提及過,只係買左呢一注,其他乜都唔搞),已經追番一半啦:071: ,所以請飲咖啡冇問題,下次出黎第1 round咖啡我ge(琴日有出黎飲咖啡ge兄弟)。:097:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-8-5 09:41 AM 發表
早晨呀 你用咗我户口呀:026:
我琴晚一場都冇買到:043: :043: :043:
瞓死咗:032: :032: :032:
阿里〔+1〕呢,呢條你一定有買

回覆 #532 lmkandy 的帖子

:131: :131: :131: :096:

回覆 #533 lmkandy 的帖子

冇波盤睇過我acc乜都冇:026: :043: :043:

引用:
原帖由 碧含 於 2008-8-5 09:48 AM 發表
冇波盤睇過我acc乜都冇:026: :043: :043:
買波時連陳sir昨天忘了說他ac.當我落注時,他先記得, 埸波走地又急買.所以用住你ac.先...:071:

引用:
原帖由 lmkandy 於 2008-8-5 09:44 AM 發表

早晨,琴晚12點未夠就訓左覺。

琴晚條pm過關只係問波盤同大陳意見咋,唔係post俾大家睇架,所以其他巴打收唔到係正常架,請勿誤會。

琴晚梗係有中啦,唔中我驚俾大陳斬開我9十幾碌,不過 ...
你個fd.果邊昨晚你買阿里時做乜水位?

回覆 #532 lmkandy 的帖子

哦,kandy大細超,我無份架?我都有機會出黎飲咖啡架!

引用:
原帖由 cocu6226 於 2008-8-5 10:30 AM 發表
哦,kandy大細超,我無份架?我都有機會出黎飲咖啡架!
good morning...6226

回覆 #537 波盤預言家 的帖子

早呀波波!卡爾馬真係贏埋!哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆