上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.3k

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-8 08:53 PM 發表
呢個時候例排唔見人....去左溝仔呀:084:
去咗搵周鵬嘛:096: :096: :096:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-8 08:53 PM 發表
呢個時候例排唔見人....去左溝仔呀:084:
我有阿sa咁索就冇得頂喇:023:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-8 11:26 PM 發表

我有阿sa咁索就冇得頂喇:023:
車車你有入貨嗎?:098:

頭場斷左:046: :044: 馬模

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-9 04:52 AM 發表

車車你有入貨嗎?:098:
628008-MAY-2008
16:38
過關
3X1
主客和
入球大細
入球大細
星期四 3 馬模 (主) 對 加爾斯 (客)
主 @ 1.60
星期四 8 明尼路 (主) 對 保地花高 (客)
大 [2.5 球] @ 1.60
星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客)
細 [2.5 球] @ 1.80 $200

$200.00
628308-MAY-2008
18:37
讓球星期四 6 愛斯賓奴 (主) 對 馬德里體育會 (客)
客 [0/-0.5] @ 1.82 $200

$200.00$364.00
628909-MAY-2008
06:51
入球大細星期四 8 明尼路 (主) 對 保地花高 (客)
大 [2.5 球] @ 1.60 $200

$200.00
629209-MAY-2008
07:23
過關 總入球
2X1
星期四 9 華盛頓聯隊 (主) 對 芝加哥火燄 (客)
4 球 @ 5.10
5 球 @ 9.00
星期四 10 河床 (主) 對 聖羅倫素 (客)
2 球 @ 3.40
3 球 @ 3.90 $10

$40.00
唉 今日終於都要輸錢喇 :043: :043: :029: :029:

死人明尼路 半場都唔入波 :046: :046: :046:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 08:34 AM 發表

628008-MAY-2008
16:38 過關
3X1
主客和
入球大細
入球大細
星期四 3 馬模 (主) 對 加爾斯 (客)
主 @ 1.60
星期四 8 明尼路 (主) 對 保地花高 (客)
大  @ 1.60
星期四 11 古古達 (主) 對 山度士 (客 ...
唉妳呢個衰樣財神爺都唔行埋來仲有山度士未踢.....十卜 u             okay:098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 08:36 AM 發表
死人明尼路 半場都唔入波 :046: :046: :046:
加油~~~~:025:

引用:
原帖由 波盤預言家 於 2008-5-9 08:38 AM 發表

唉妳呢個衰樣財神爺都唔行埋來仲有山度士未踢.....十卜 u             okay:098:
我而家仲諗緊再買唔買山度士個場 :034:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-5-9 08:44 AM 發表

我而家仲諗緊再買唔買山度士個場 :034:
和主  和和  主和 客和 各10元  呢場我諗和波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆