上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

11  特別 , buy place ok ma???

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-30 09:20 PM 發表
嘔翻 6 舊比馬會潻:046:
哇..買咁大呀,:044:  唔好買大啦,未到信心時間呀..:044:

呢場唔中係正常,因為之後果兩場你會
中中中中中中中中中 :071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 09:17 PM 發表
頂,拉到隻7號馬頭岳岳,都唔g點騎,隻馬後上幾勁架..:046:
跟住會愈來愈亂:030: :096: 睇吓方仔隻 2權勇駿 會吾會出:097:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-5-30 09:22 PM 發表
11  特別 , buy place ok ma???
今日暫時放頭馬冇一隻放到..小 心...:025:

引用:
原帖由 nette_ng 於 2007-5-30 09:23 PM 發表
呢場唔中係正常,因為之後果兩場你會
中中中中中中中中中 :071:
我盡力啦,最好信心個3場跑哂,現在要睇臨場先g有冇好野..大家真係唔好買,我好大壓力架...:023: 其實我已經可以收工架啦,現在只係參與順便捉下有冇馬可以留意,..:023:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-5-30 09:18 PM 發表
:029: :029: :029: :029:  I  buy  number 2,  cannot 3nd, so bad.
認同...我條place 4x1俾佢咁攪真係嘔晒血....:044:

好,見好即收,係 j 記最怕之客仔

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 09:22 PM 發表

哇..買咁大呀,:044:  唔好買大啦,未到信心時間呀..:044:
忍唔到手潻:122:  , 頭4場未 lost 過 , 變左病態賭徒:032:  , 今晚都收夠籌 , close 個戶口睇跑馬:096:

第6場 5號仲係好好,腳可以要4,8...記得買小小玩下好啦...2號好似差dd..:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆