上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 12:58 AM 發表

水位呢個就每一間公司唔同,但都可以教巴打一個小技巧,就係睇間公司初盤係做乜,再睇返而家個盤做緊乜來比較,一般行家都會用152025來定水位走法,152025意思係主15和20客25咁解,當某一隊波落飛太重時,冇 ...
唔係好明152025=.='

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-21 12:51 AM 發表

咁其實我們行外人是否應該放棄不買紐卡素(這類搵食波)比較好呢??

如果睇得唔通透,呢場波唔賭會好D,因為唔好比個倍率呃左,其實3樣都有機會開,唔係好似平時D波,一係主一係客,一係贏一係和,所以小心D會好D啦!:005:

引用:
原帖由 Ω╡B女╞Ω 於 2006-9-21 01:01 AM 發表

唔係好明152025=.='
我都唔係好名,你做野的意思係點,可以舉個例子說明一下呢??

=]由頭睇左一次~
獲益良多呢~
多謝西兄

引用:
原帖由 士多啤黎 於 2006-9-21 12:52 AM 發表
幾時比貼士,西兄!救救大家
小弟係比心水唔係貼士必中,救唔救到就要講下運仔,較早前都分析左英超場波,巴打可以睇返小弟早前回帖係第26頁!:005:

引用:
原帖由 Ryoseaba000 於 2006-9-21 12:53 AM 發表
西野兄,

你大概會幾點提供今晚 " 英超 " 的推介,因為我就快要去訓啦,真係唔想錯個呢個翻身的機會啊!

另外、因為我係第一次來這裡,所以不知道你是否會教怎樣買你推介的那場波?

十分謝謝!
係第26頁小弟已經分析左初步心水,巴打可看看至於巴打問點買法,小弟真係沒意見!:005:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-21 12:59 AM 發表
西野兄:

想請教,紐卡素會唔會輸2球或以上,請比D意見!~!
如果巴打問呢個問題小弟睇返好多資料數據等,分析左覺得贏2球機會好微,因為紐卡素呢隊波唔係咁容易玩!:005:

引用:
原帖由 盲俠 於 2006-9-21 12:59 AM 發表

我睇你介紹這個網頁
http://info.bet007.com/
之後選那一個,因為好多,都唔知應該看那個
謝謝
你由呢度直接按歐盤睇下
http://live.bet007.com/
係場波右邊按就可以睇到,唔駛搵得咁辛苦,最快呢個方法!:005:

西野兄仲有邊場重心推介比小弟ar

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆