上一頁下一頁
發新話題

Deleted..................

收藏  |  訂閱
716  235.0k

引用:
原帖由 MCAU77 於 2020-6-3 16:11 發表 查看引用來源
年紀大啲嗰個幫我揼過,手骨 OK, Part 3可以傾。 但我冇做part3
40路?? 應該功力吾差

引用:
原帖由 jacky20062008 於 2020-6-3 07:00 發表 查看引用來源

事頭婆
豉油婆祇舊年約過一次,
按摩變成享受.
好難約.

師兄,我三個餐都食過,經驗如下:
按摩45分鐘-$330, 90分鐘-$430, 全套$600. 做之前講得清清楚楚,明碼實價。
點解我會返轉頭,因為呢間野除左有家的感覺,事頭婆仲教導有方。
我好累,只想做按摩,佢全程無R你全套。最後埋單,亦唔會R小費。
最重要係,依家疫情時間,我係大廳坐左陣,見佢頭巾,床單,沖涼巾都即時换走,仲噴埋消毒藥水,玩得安心,低讚!

quote]原帖由 mikekophone 於 2020-5-31 16:15 發表 查看引用來源
即係而家全餐無 $600餐, 要7魚? [/quote]

師兄可否請pm聯絡方法及地址,萬分感謝

回覆 531# hkg369 的帖子

既然講開,就出個報告,尋日試左個新女,全程帶口罩,個樣no comment,  感覺年紀唔細,但把聲幾温柔。
係昏暗微黃嘅燈光,隨意聊天,疫情及工作嘅壓力就慢慢放低,享受住到位力道適中嘅按摩手法。
估唔到,完事後她出去洗個手,回來後坐我頭前方,再幫我按頭,真係舒服到想訓一下。
係完全足鐘嘅過程下,完成整個服務了。$430係依家無7日鮮嘅環境下,完全係另一重享受。
兩草貼士囡囡,五草比事頭婆,共5魚。。。值

師兄可否請pm聯絡方法及地址,感謝

引用:
原帖由 jeffchan542 於 2020-6-3 22:22 發表 查看引用來源
既然講開,就出個報告,尋日試左個新女,全程帶口罩,個樣no comment,  感覺年紀唔細,但把聲幾温柔。
係昏暗微黃嘅燈光,隨意聊天,疫情及工作嘅壓力就慢慢放低,享受住到位力道適中嘅按摩手法。
估唔到,完事後她出去洗個手,回來後坐 ...
多謝師兄分享,
疫情下,此情況可遇不可求.

引用:
原帖由 manchan60 於 2020-6-3 22:44 發表 查看引用來源

多謝師兄分享,
疫情下,此情況可遇不可求.
英雄所見略同

回覆 522# jacky20062008 的帖子

上161同141搵到好遙遠好風景大廈只得七丶八樓泰妹有廣告,唔見住家骨場

回覆 539# tomdotcom 的帖子

9708 4843. 就搵到架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆