上一頁下一頁
發新話題

進階調教(完整版)

收藏  |  訂閱
599  76.1k

引用:
原帖由 高大男 於 2019-4-20 06:33 PM 發表 查看引用來源
我之後就係床到問老婆,(你咁淫嘅,頭先我偷睇哂)(佢就話佢真係好型仔,同埋怕怕醜醜咁我都幾鐘意,我先會咁主動,如果你搵左個唔型仔又狼死我就唔會主動啦,不過佢應該真係好緊張,我含左好耐都唔硬)之後我話我忍唔住啦,我硬哂啦,我就即刻同老婆狗仔式,大大力撞落去,可能肉打肉嘅聲好大,個師兄出嚟睇,佢成碌木咁望,我都好唔自然,佢望左一,兩分鐘到就行去前面俾老婆含,我需然睇唔到老婆點含,但我一路插都聽到老婆含 ...
最後C兄有冇硬返屌你老婆

老婆就話緊係啦,興奮架嘛,你兩個依家軟哂咁點呀,我好想插呀⋯⋯其實我心情都好底落,我都接唔上。。。老婆又一句話。。。你不如落大堂啦,我就話但我好想睇呀⋯⋯停左五秒到,個師兄就話唔使啦,應該都無用,我真係好緊張,,,之後老婆感覺到氣氛都好靜,就打開啲普通話題安慰佢咁,話大家第一次算係咁,我就問我老婆,咁覺得3p好玩嘛?佢就話都幾好玩呀,傾多一陣個師兄可能覺得唔好意思,話等我同老婆繼續玩,費事影響到我成晚又軟皮蛇,叫我餵飽我老婆,佢走了,我就即刻無事,連插老婆兩次。。。咁之後就完,老婆話佢都好短下,短我好多,之後就大家一齊瞓,成晚裡面老婆俾驚喜我,可惜條友唔爭氣。

引用:
原帖由 高大男 於 2019-4-20 06:40 PM 發表 查看引用來源
老婆就話緊係啦,興奮架嘛,你兩個依家軟哂咁點呀,我好想插呀⋯⋯其實我心情都好底落,我都接唔上。。。老婆又一句話。。。你不如落大堂啦,我就話但我好想睇呀⋯⋯停左五秒到,個師兄就話唔使啦,應該都無用,我真係好緊張,,,之後老婆感覺到氣氛都好靜,就打開啲普通話題安慰佢咁,話大家第一次算係咁,我就問我老婆,咁覺得3p好玩嘛?佢就話都幾好玩呀,傾多一陣個師兄可能覺得唔好意思,話等我同老婆繼續玩,費事影響到我 ...
呢次之後,仲有冇玩

引用:
原帖由 高大男 於 2019-4-20 06:40 PM 發表 查看引用來源
老婆就話緊係啦,興奮架嘛,你兩個依家軟哂咁點呀,我好想插呀⋯⋯其實我心情都好底落,我都接唔上。。。老婆又一句話。。。你不如落大堂啦,我就話但我好想睇呀⋯⋯停左五秒到,個師兄就話唔使啦,應該都無用,我真係好緊張,,,之後老婆感覺到氣氛都好靜,就打開啲普通話題安慰佢咁,話大家第一次算係咁,我就問我老婆,咁覺得3p好玩嘛?佢就話都幾好玩呀,傾多一陣個師兄可能覺得唔好意思,話等我同老婆繼續玩,費事影響到我 ...
未試過嘅話真係緊張嘅,不過女人肯玩而對住條軟皮蛇就掃興

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-4-20 07:15 PM 發表 查看引用來源

呢次之後,仲有冇玩
已經係一年前事,依家本身下星期玩,但搵左成個月都無人啱

引用:
原帖由 高大男 於 2019-4-20 07:38 PM 發表 查看引用來源

已經係一年前事,依家本身下星期玩,但搵左成個月都無人啱
我諗C兄今次要搵個有經驗,唔好又令老婆失望

引用:
原帖由 xxDD999 於 2019-4-20 07:51 PM 發表 查看引用來源

我諗C兄今次要搵個有經驗,唔好又令老婆失望
你都知,我都知,人係好難搵。。。。

引用:
原帖由 高大男 於 2019-4-20 08:28 PM 發表 查看引用來源

係超難搵,pm嗰啲唔係狗衝嘅就係自以為是嘅

引用:
原帖由 高大男 於 2019-4-20 08:28 PM 發表 查看引用來源

真係很可惜,祝師兄快D揾到好對手,唔好再令牙嫂失望

引用:
原帖由 135k246 於 2019-4-21 12:20 AM 發表 查看引用來源

真係很可惜,祝師兄快D揾到好對手,唔好再令牙嫂失望
真心難搵架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆