上一頁下一頁
發新話題

又係年初二 (p.1, 5, 8,12,17,20,23,29,33,39,56,59,73,78,79)

收藏  |  訂閱
1.3k  349.0k

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-5-28 07:52 PM 發表 查看引用來源
靓太今日未比喂飽?
有啲餓

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-29 03:57 PM 發表 查看引用來源

有啲餓
有看av ?

知你妹妹空空,要插插,太熱了,未有靈感寫短文引靚太起水水,現在估你在家飛丁丁。。。要啜啜令她更起來

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-5-29 04:05 PM 發表 查看引用來源
知你妹妹空空,要插插,太熱了,未有靈感寫短文引靚太起水水,現在估你在家飛丁丁。。。要啜啜令她更起來
今天去咗打羽毛球,出一身冷汗⋯⋯

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-29 04:51 PM 發表 查看引用來源

今天去咗打羽毛球,出一身冷汗⋯⋯
易book 場,殺球時靚太的meme 彈上彈落。。。好引男人及你。。。出下汗人很精神,我走來幫靚太沖洗身體,加massage...包你放鬆。。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-5-29 05:05 PM 發表 查看引用來源

易book 場,殺球時靚太的meme 彈上彈落。。。好引男人及你。。。出下汗人很精神,我走來幫靚太沖洗身體,加massage...包你放鬆。。
只係同幾個太太朋友學打波,咁辛苦要你服侍我massage.....唔好意思!!

引用:
原帖由 wetpete 於 2018-5-29 05:50 PM 發表 查看引用來源

只係同幾個太太朋友學打波,咁辛苦要你服侍我massage.....唔好意思!!
打羽毛球不停前後上上下下跑,很用氣力。。。。靚太要massage.是我的榮幸 ,通下淋巴,搓揉乳房淋巴位,令靚太的meme 再堅挺再醒神,老兄一望見即送二片囗唇夾著乳尖。。。。

我都好想睇 唔知可唔可以要存取?

靓太入房啪啪未。。。

引用:
原帖由 粗筆人 於 2018-5-29 06:47 PM 發表 查看引用來源

打羽毛球不停前後上上下下跑,很用氣力。。。。靚太要massage.是我的榮幸 ,通下淋巴,搓揉乳房淋巴位,令靚太的meme 再堅挺再醒神,老兄一望見即送二片囗唇夾著乳尖。。。。 ...
老公出了trip, 有一星期嘅空虛.....所以要打多啲波先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆