上一頁下一頁
發新話題

人講我又講: 小鮮肉 # 12#23#32#75#78#86#94#116#163#171#176#207#252#257#258#260

收藏  |  訂閱
614  98.8k

引用:
原帖由 哥哥peter 於 2017-9-8 05:11 PM 發表 查看引用來源

你應該有吾小狂蜂浪蝶
人老珠黃, 何來浪蝶

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-9-8 06:02 PM 發表 查看引用來源

但大多數人剩係記住d唔好
呢D野事在人為姐, 一定要同自己過唔去, 都無計

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-9-8 07:27 PM 發表 查看引用來源

呢D野事在人為姐, 一定要同自己過唔去, 都無計
因為係心入面嘅25仔成日都記得不如意事個一二

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-9-8 09:01 PM 發表 查看引用來源

因為係心入面嘅25仔成日都記得不如意事個一二
我心入面只有天使同魔鬼, 唔會有25仔

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-23 05:35 PM 發表 查看引用來源
幾年前住的一個屋苑樓下係有空間俾人跑步的,有一個30多的男人成日差唔多成點鐘先落樓跑,我心諗 : 咁夜仲唔訓? 有次我夜返等電梯時見到佢落樓跑,原來佢住在同一座樓的,但係隔離部電梯。近睇,30多,黑黑實實,走肥 ...
好好睇,我都想做小鮮肉,有追看性,刺激啊!

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-9-8 09:41 PM 發表 查看引用來源

我心入面只有天使同魔鬼, 唔會有25仔
你唔明我講咩
無睇過子華神

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-23 07:14 PM 發表 查看引用來源
佢走後我都要換衫沖涼清理現場,佢用左好多紙巾清潔自己。因佢D精華沾左少少在我條黑絲到,沖涼前聞住佢D精華諗返投先情況,自己都DIY左一次。第二日:
M : 喂
I : 咩事呀 咸濕仔
M : 我下個月舊曆生日 咁有無生日 ...
又好似幾Sweet咁。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-9-8 09:42 PM 發表 查看引用來源

好好睇,我都想做小鮮肉,有追看性,刺激啊!
多謝師兄賞面

引用:
原帖由 Ida挨打 於 2017-8-23 09:58 PM 發表 查看引用來源
入屋後,我叫佢好似上次咁坐向沙化。佢照做。
I : 你上次有著衫咩
M又呆一呆,之後9秒9咁除哂坐返向沙化,我慢慢行過佢到,佢位小兄弟仲係半睡半醒之間。我向佢面前慢慢除件連身裙,佢對眼又放光咁,佢對眼跟住我件 ...
你哋真係好開心咁。

引用:
原帖由 電梯變態的老闆 於 2017-9-8 09:43 PM 發表 查看引用來源

你唔明我講咩
無睇過子華神
真係無

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆