上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.8k

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-3 01:44 PM 發表 查看引用來源

66唔錯,慢功出細貨,唔急於收工,又注重個人衛生,帶埋消毒潔手液俾客人洗手,呢點我最like. 指数36x (下路可以打井,但唔可以錫,即係幾多?)
66紅牌

[quote]原帖由 陳十二 於 2017-10-3 01:44 PM 發表 查看引用來源

66唔錯,慢功出細貨,唔急於收工,又注重個人衛生,帶埋消毒潔手液俾客人洗手,呢點我最like. 指数36x (下路可以打井,但唔可以錫,即係幾多?)

我都去打井。

今日試左易綠,非常好,靚女,有波走肥,全程好傾好笑容好態度,指數666,幾乎係有求必應,出完堅持要幫你做面膜按頭,嚮完鍾成5分鐘先肯走,之後仲有主動微信關心同講晚安,值得一食再食:smile_o12:

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-10 12:41 AM 發表 查看引用來源
今日試左易綠,非常好,靚女,有波走肥,全程好傾好笑容好態度,指數666,幾乎係有求必應,出完堅持要幫你做面膜按頭,嚮完鍾成5分鐘先肯走,之後仲有主動微信關心同講晚安,值得一食再食:smile_o12:
16 喎?佢入我房個陣,戴住黑邊眼鏡走入黎,成個村姑咁,係就係夠高喇,仲要係靚女?我5 秒彈走左喇

引用:
原帖由 SS000 於 2017-10-10 01:03 AM 發表 查看引用來源

16 喎?佢入我房個陣,戴住黑邊眼鏡走入黎,成個村姑咁,係就係夠高喇,仲要係靚女?我5 秒彈走左喇
前面位師兄係講易绿,靚唔靚見仁見智,但態度同服務真係超级好,约鐘後朝朝微信講早安,做完part II仲送facial, 值得支持!

引用:
原帖由 SS000 於 10/10/2017 01:03 AM 發表 查看引用來源

廣東話 易綠,非普通話

引用:
原帖由 阿修羅霸凰拳 於 2017-10-10 01:48 AM 發表 查看引用來源

廣東話 易綠,非普通話
Ok, 係我誤會左,唔好意思

26係最神秘果個,搵張相睇下都冇

引用:
原帖由 coboko123 於 2017-10-10 06:01 AM 發表 查看引用來源
26係最神秘果個,搵張相睇下都冇
好明顯唔想俾人知佢做呢行,寧願揾少D, 但反而令人更想一睹盧山!

26身型點?瘦or粗線條?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆