上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.8k

引用:
原帖由 tsz.. 於 2016-3-17 09:51 PM 發表 查看引用來源
身經百戰呀Zoe, 第一次入黎
睇左露營果篇文幾吸引,有時用文字去引人入性幾好
一大篇文字慢慢睇就好似親身體驗現場果種氣氛
唯獨是一路睇一路會呷醋,加油,會keep住睇
Haha中意咪好,不過呷咩醋呢你-.-

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-3-15 01:41 PM 發表 查看引用來源
我要加插一段近期要既露出經驗,係我咁耐以黎最大膽既一次,不過其實一定係愈來愈大膽既。
幾乎係赤裸上身咁係馬路邊行,之前唔係未試過完全裸體,但都係限於一D冇人見到既地方。
今次係第一次幾乎赤裸既狀況係人前 ...
好剌激,..睇到硬晒..好辛苦

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-3-18 06:57 AM 發表 查看引用來源

唔係丫哈哈,係我話要多個男人xp
咁樣又係3p我又無咩性趣囉啵~~

次有興趣應該會係
挑戰不可能的人,sp親細佬

引用:
原帖由 野涼 於 2016-3-18 12:46 PM 發表 查看引用來源
次有興趣應該會係
挑戰不可能的人,sp親細佬

冇人揀呢個wo,我應該打左其他先

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-3-18 02:58 PM 發表 查看引用來源

冇人揀呢個wo,我應該打左其他先
我囉~~哈哈!
我都算係一個人既!

中學初嘗露出系列

因為全部都係好短既故事,所以放埋一齊打,全部都係同中學第一個男朋友玩既野。
其實個時未有SEX,但已經會玩露出哈哈。

下面只係打中學玩既程度,按地點去分,但會打得比較短,因為d細節已經唔會記得,只係記得d片段。
同埋會預告下我後來十年自己玩或者同SP玩,最盡試過去到點,有機會就詳細分享呢part。

後樓梯
後梯係我地玩得最多既地方,由我地第一次傻下傻下,就已經係樓梯幫佢打飛機,之後經常出完街或者放學都會係樓梯坐好耐,攬攬鍚鍚,摷到忘我,甚至玩埋除衫。我仲記我第一次我地係公園攬攬鍚鍚,佢突然問我可唔可以摸我個胸...好怕羞咁就俾左佢。

第二次我話要幫返佢,就拉左佢去樓梯。乜都唔識,係咁問住佢咩感覺,我係後面攬住佢,伸隻手去前面幫佢打左出黎,射左落地咁樣XD之後成日係樓梯偷情,有次著住校服,佢拉低我校裙背後既拉鍊伸入去掃我背。個下感覺好強烈,好似停左咁,自此就好中意佢令我露出,雖然只係好簡單。甚至之後我會鼓勵佢拉低D,我會話:「你再拉就會跌晒成條裙」。但其實我好想。

同佢最激既一次係有一晚好夜坐樓梯,我沖完涼出黎BRA都冇戴,同佢摷到激動時將我背心條帶都拉低,露出成個胸。亦試過幫佢打完飛機,就有人推門,佢拉住條褲,都著唔切咁跑走,哈哈哈。

之後十年間自己玩,全裸咁行幾層樓,係樓梯DIY,搞野,乜都試過。
公園
當年係公園算係玩得唔多既地方,最多都係攬攬鍚鍚。但有兩次特別深刻。

一次係當年既中秋節,我地玩玩下蠟燭走埋一邊角落,山邊D路D亭。個次唔知點解咁激動,佢將我成件TEE除左大半,剩係掛係頸,我就high/shy到剩係識攬住佢。

另一次係係公園d滑梯上面,我將佢推低,用口幫佢吹。不過好似係冇完事,唔記得lu!

之後十年都冇乜係公園有太大突破,最多試過真係幫sp吹出黎。

學校廁所
學校廁所試過一次姐,果年暑假補課返左去,上堂上到悶,就約埋話出去見下。點知我就拉左佢入女廁,係廁格激情左一陣。我坐左係佢大脾,我地冇搞到,但我都幫佢打左出黎,清理完又返返去上堂。

之後十年係大學既廁所就激動好多,同大學既sp會係入面搞野。

公廁/殘廁
當年我地冇係呢到玩過,因為覺得唔乾淨。

之後十年就變多,一早已經會係殘廁搞野。亦都試過自己玩露出既時候偷入男廁廁格,等住出面有人小便,我就係入面diy。甚至將自己張相放係男廁...成日公然入男廁....
同sp時更加激動係,佢曾經同我係男廁搞野,將我綁左係男廁入面然後走左去,到依家都仲會諗起而濕既經驗。

更衣室
當年我地係體育館打波,打完要佢陪我沖涼,拉左佢入女更沖身間,一齊沖涼沖沖下有班女人入左黎,搞左好耐搞到佢走唔到,好驚險多過high既經驗。

之後十年試過跟sp入男更,佢踢完波,成班男人咁。我要入去搶返部電話,個個起碼赤裸上身咁同我一齊係男更...

路邊車場
呢個好似特別d,我同佢當年試過就咁係街邊露出d泊車位,唔知點解咁夠膽,係兩架大車中間就摷。佢將我條裙推到腰,我就幫佢打,好記得佢有射到我成手都係,又冇紙巾咁入廁所洗手。

平台
呢個係第一次佢除我條under,玩到佢將我under拉低除埋,我就又係幫佢打飛機。
第一次之後真空咁返屋企,當然從此又係愛上左。

印象中,中學初嘗階段大概就係咁,好小兒科,有機會同大家詳細分享之後十年既進階玩法!

師姐果然經驗豐富

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-3-18 06:21 PM 發表 查看引用來源
因為全部都係好短既故事,所以放埋一齊打,全部都係同中學第一個男朋友玩既野。
其實個時未有SEX,但已經會玩露出哈哈。

下面只係打中學玩既程度,按地點去分,但會打得比較短,因為d細節已經唔會記得,只係記得 ...
我最喜歡這樣玩法,又刺激又有無限可能

細細個就咁玩,正嘢
妳d bf 就爽啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆