上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  147.1k

回覆 46# 的帖子

:smile_o12:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-5 03:20 PM 發表 查看引用來源
可惜我唔係靚女,通常唔識我既人會覺得好串好cool
呢種通常係人前就 COOL, 人後就成個楊千嬅咁笑點好低旣女仔
你間U 我都識人, 但可惜我唔係你個間
我係九龍塘大學

黎緊好忙呀冇咩時間update啦,過一兩日再update講下第4個男仔啦

引用:
原帖由 happycityman 於 2015-3-7 05:57 PM 發表 查看引用來源

呢種通常係人前就 COOL, 人後就成個楊千嬅咁笑點好低旣女仔
你間U 我都識人, 但可惜我唔係你個間
我係九龍塘大學
咪就係我囉哈哈。。。笑點極低,同埋行為都幾粗魯下:smile_30:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-7 07:19 PM 發表 查看引用來源
黎緊好忙呀冇咩時間update啦,過一兩日再update講下第4個男仔啦
唔知點解我睇左係...你識多左個男仔, 你會講同佢既發展:smile_o13:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-7 07:19 PM 發表 查看引用來源
總共有幾多個XD

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-7 07:21 PM 發表 查看引用來源

唔知點解我睇左係...你識多左個男仔, 你會講同佢既發展:smile_o13:
實係咁啦哈哈,冇呀其實我近排唔想識新男仔啦,太忙

引用:
原帖由 12345685200 於 2015-3-7 07:31 PM 發表 查看引用來源

總共有幾多個XD

私底下講啦呢d:smile_30:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-8 01:28 AM 發表 查看引用來源
實係咁啦哈哈,冇呀其實我近排唔想識新男仔啦,太忙
如果你話想識....又一堆人繼續排隊:smile_o08:

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-8 01:30 AM 發表 查看引用來源

如果你話想識....又一堆人繼續排隊:smile_o08:
你太睇得起我啦,呢到好多師姐受歡迎過我啦:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆