上一頁下一頁
發新話題

其實我好愛你 (處女作處女膜破處#156)

收藏  |  訂閱
1.3k  224.3k

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-29 03:45 PM 發表 查看引用來源
咁佢可以掛住你幾耐?

一路做到完喎..不過都有ai住牆同sofa:smile_o10:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 03:36 PM 發表 查看引用來源

你估吓:smile_o05:
夏天好小人著。。不過著都好睇。。哈哈,會焗囉

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 03:32 PM 發表 查看引用來源

師兄你應該得啦:smile_o05:
黑絲真係咁正咩,要唔要試吓
要,不過我唔係隨便同人試架喎,最起碼對腳有你一半咁靚先啦

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 03:36 PM 發表 查看引用來源

你估吓:smile_o05:
唔著?

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-29 03:50 PM 發表 查看引用來源

夏天好小人著。。不過著都好睇。。哈哈,會焗囉

著貼身嗰d好小小㗎... ifc有間好正嘅絲襪,我比電單車括到隻腳流晒血對襪都無爛,又唔焗喎,著緊身"博diu裙"都唔會好現。不過好貴...400幾一對:smile_o03:

挨住牆,可以好好力咁鋤.............
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 03:48 PM 發表 查看引用來源
一路做到完喎..不過都有ai住牆同sofa:smile_o10:

引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 04:00 PM 發表 查看引用來源

著貼身嗰d好小小㗎... ifc有間好正嘅絲襪,我比電單車括到隻腳流晒血對襪都無爛,又唔焗喎,著緊身"博diu裙"都唔會好現。不過好貴...400幾一對:smile_o03:
你經濟ok 丫麻,咁堅,流晒血對野都冇事。。但我會心痛你對腳囉
搏屌裙一流,見到即想屌。。哈哈

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2014-9-29 04:02 PM 發表 查看引用來源
挨住牆,可以好好力咁鋤.............

勁大力好入好痛:smile_o05:

多汁滑啲可以唔駛留力咁鋤........:p
引用:
原帖由 YourBitch 於 2014-9-29 04:07 PM 發表 查看引用來源
勁大力好入好痛:smile_o05:

引用:
原帖由 azpui 於 2014-9-29 04:06 PM 發表 查看引用來源
你經濟ok 丫麻,咁堅,流晒血對野都冇事。。但我會心痛你對腳囉
搏屌裙一流,見到即想屌。。哈哈

真係好勁,唔知點解啊,嗰次直情跌斷骨
得閒post一兩張相比你:smile_o09:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆