上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.8k

其實女人比男人講更多大話,由頭講到落腳 :smile_30:
化妝﹑托胸﹑高跟鞋~

我睇台灣節目講個女仔用左3個NUDE BAR ,由A托到變D ~
跟住到埋門個一刻個男友失落到飛左佢:smile_27:

引用:
原帖由 wcday 於 2014-1-29 01:05 AM 發表 查看引用來源

Cotton 係最自然。
CK 女裝 panties cutting 其實幾 sexy .....有時唔洗有乜花巧款式,淺灰色 CK 已經好 sexy ,夠plain .

其實.... 男人始終都中意學生妹。

[img=100,23]http://n2.hk/d/images/r1 ...
愈玩得多女人愈想睇番啲最pure最true既款,
準備買番啲淨色棉質Wacoal,粉藍色少女款過新年

引用:
原帖由 DHyan 於 2014-1-29 09:03 AM 發表 查看引用來源
其實女人比男人講更多大話,由頭講到落腳 :smile_30:
化妝﹑托胸﹑高跟鞋~

我睇台灣節目講個女仔用左3個NUDE BAR ,由A托到變D ~
有冇LINK 呀我想睇

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-29 09:19 AM 發表 查看引用來源

我玩唔多女人
但都中意最pure最true既款

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-29 09:19 AM 發表 查看引用來源

中年男人可能啱

引用:
原帖由 wcday 於 2014-1-29 01:27 AM 發表 查看引用來源
因為心口已經有d料。。 XD
我都係咁話

引用:
原帖由 signalgear 於 2
我估係想呃住先
到個男人用下半身唻諗嘢嘅時候
都唔理得咁多

我想講唔係囉
興合合時摸到大 pad 就唔會理住
過後就唔想再摸,唔想再有下次

引用:
原帖由 DHyan 於 2014-1-29 09:03 AM 發表 查看引用來源
化妝﹑托胸﹑高跟鞋~

呢集我印象中都好似睇過
係咪女人我最大?

引用:
原帖由 wingchelsea 於 2014-1-29 08:52 AM 發表 查看引用來源

呃呃氹氹咁就一世
時間好易過

但係呃得太過份嘅話
真係會反佢枱

引用:
原帖由 signalgear 於 2014-1-29 09:53 AM 發表 查看引用來源

呢集我印象中都好似睇過
係咪女人我最大?

http://youtu.be/6IxRJ1AYFlU

美胸女王的必胜心机 爱美丽学堂2110830第一個女仔,超強裝假狗技術 ~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆