上一頁下一頁
發新話題

做了三年玩物,今天,我又回到他身邊 Updated p.44

收藏  |  訂閱
718  567.2k

希望妳可以好快從傷痛中復原.早日搵到一個真心全意愛妳嘅好男人

樓主有無俾個賤男開肛:smile_41:

引用:
原帖由 azzz111 於 2013-8-21 11:20 PM 發表 查看引用來源
沒有

引用:
原帖由 azzz111 於 2013-8-21 11:20 PM 發表 查看引用來源
其實同開肛有咩關係呢:smile_35:

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-8-22 12:10 AM 發表 查看引用來源

沒有
佢有無迫你玩SM?:smile_41:
祝你早日搵到一個可以長廂斯守愛你一生一世的好男人:smile_38:

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-8-20 11:03 PM 發表 查看引用來源
很多很多網友都曾經問過我一個問題:「你們最後怎樣分開的?」

其實現在跟他分手超過一個月,之前確是很難捱,現在回望,像是很簡單。沒甚麼複雜的,不過是我發現他跟另一個女子有性關係,而那個女仔,年紀比我還 ...
睇完真係有D 眼濕濕

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-8-20 11:03 PM 發表 查看引用來源
很多很多網友都曾經問過我一個問題:「你們最後怎樣分開的?」

其實現在跟他分手超過一個月,之前確是很難捱,現在回望,像是很簡單。沒甚麼複雜的,不過是我發現他跟另一個女子有性關係,而那個女仔,年紀比我還 ...
希望你可以忘記過去,向前看

睇完好sad…………
會唔會再update?

其實愛情係盲目, 定係樓主太過單純...

男人有老婆, 搵你做佢女人, 同時間, 佢唔會因為你而離婚, 佢地有仔女, 有家庭

今日, 你話介意佢攬住第2個, 其實樓主有冇諗話自己係佢邊個

或者咁問, 樓主鐘意佢D乜?

好多女仔都好享受比男人寵, 成熟既男人仲有份自信,

而且佢金錢上同物質上都可以完全滿足家庭破碎的樓主

與其說做了3年的玩物, 不如說做了3年的交易, 私家雞

Wishing you can get up from where you fall down, and start anew  again... My sincere blessings to a once naive, now mature girl, God bless you

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆