上一頁下一頁
發新話題

喜歡引人,卻不喜歡做愛

收藏  |  訂閱
592  33.8k

引用:
原帖由 baby_daisy 於 26-9-2011 10:22 AM 發表 查看引用來源
但係之後個故事發展我未諗到喎..@@

你會點答我呀?

係咪好衰呢諗埋呢的野..>
唔係呢度答你,開左迷底,時無驚喜變得唔好玩…   都唔係衰 ge ,,,  幾好玩吖無咁死皮淨係做…

引用:
原帖由 amorphis 於 2011-9-26 10:19 AM 發表 查看引用來源

有咩幫到我 ?
我要即磨...........coffee
哈... 咁... 我就會去茶水間.. 斟咖啡俾你飲...

引用:
原帖由 amorphis 於 2011-9-26 10:21 AM 發表 查看引用來源

你係人地屋企?
係個女仔屋企... 果個係佢男朋友..@@

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 26-9-2011 10:23 AM 發表 查看引用來源

唔食架啦, 呢個係自己朋友.. 由 net fd 識到依家..十年啦..
但個女仔無再點拍拖.. 呢排唔開心.. 所以想放縱一下.. 基本上, 我會配合佢.. 只撩唔食的
好野喎…做埋愛情醫生…哈哈…

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 10:23 AM 發表 查看引用來源
乜有的 av 係咁既咩..@@

七仔應該唔得啦.. 七仔都唔會閂門既.. 有人入黎點算呀..
有.. 劇情係玩企起 7 仔開門的地方.. 又或者係條巷仔.. 玩震旦或摷.. 但日本便利店點都會大過香港, 所以玩的時候仲有得偷偷咁做

香港的便利店.. 一行起, 兩行止.. 唔可以啦.. 除非係去廿四小時營業的超級巿場:smile_o01:

引用:
原帖由 amorphis 於 2011-9-26 10:22 AM 發表 查看引用來源
喂喂...好似係人地個post講咁多唔係咁好咁
有冇興趣轉個地方?
得.. 轉去我個度 :smile_o13:

引用:
原帖由 amorphis 於 26-9-2011 10:22 AM 發表 查看引用來源
喂喂...好似係人地個post講咁多唔係咁好咁
有冇興趣轉個地方?
轉去邊?師兄你有舖?

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 10:23 AM 發表 查看引用來源
乜有的 av 係咁既咩..@@

七仔應該唔得啦.. 七仔都唔會閂門既.. 有人入黎點算呀..
就係咁先好玩 (其實好耐之前我玩過一次咁多.......)...講定有咩事即走
同埋要識搵d唔好咁多人既鋪...

我諗果d...唔係全裸...係直頭new果度d人

引用:
原帖由 baby_daisy 於 2011-9-26 10:24 AM 發表 查看引用來源
哈... 咁... 我就會去茶水間.. 斟咖啡俾你飲...
你唔好諗住借d2倒sub我...餵我飲
跟住我飲緊果陣全裸問我...諗緊乜 ? 正唔正 ?
你仲想我點 ?

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2011-9-26 10:25 AM 發表 查看引用來源

有.. 劇情係玩企起 7 仔開門的地方.. 又或者係條巷仔.. 玩震旦或摷.. 但日本便利店點都會大過香港, 所以玩的時候仲有得偷偷咁做

香港的便利店.. 一行起, 兩行止.. 唔可以啦.. 除非係去廿四小時營業的超級巿場 ...
yup...要玩都唔係7仔...
我意思係new果度d人 ...唔理佢靚唔靚仔...只要安全...唔到佢揀....好次激架...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆