上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.0k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-9 11:57 PM 發表 查看引用來源
唔係囉 !!! 好多人冇 PW 都 ADD 我 !
我全部 DEL 晒啦 !!! 有 PW 先 +我啦
冇既就等 過 600啦 ! 我唔會+冇 密碼既朋友架
知道知道, 我地會繼續忍耐架喇

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 12:00 AM 發表 查看引用來源

講真..推PO係冇用..特登唔訓推到600..就係為左拎MSN...有D野唔洗逼..可能樓主覺得你好傾..又NICE..就會自動比PW你嫁喇..
咁又唔係要洗版~~我都係搵人吹下水姐~

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-9 11:57 PM 發表 查看引用來源
咁如果同你好傾..又知你感受..會唔會破例唔洗PW都ADD嫁 ?

引用:
收到~!唔好動氣呀~~

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-9 11:58 PM 發表 查看引用來源

講真..而家都差唔多12點..有D聽日要番工番學OR而家番緊工..邊得咁多夜鬼上黎成日推PO..我覺得FANS真係唔洗多..只要樓主覺得係真係個個人係支持佢..去留意佢..咁先比PW就真..
嗯嗯帥兄講得岩呀,今先係最好的做法..
好多人都想唔講野唔留言就想有PW等我們的師兄今辛苦做野...

引用:
愛小姐, 你會用咩形式出pw呀? 我怕我會miss o左

引用:
原帖由 cheong1027 於 2011-6-10 12:04 AM 發表 查看引用來源
嗯嗯帥兄講得岩呀,今先係最好的做法..
好多人都想唔講野唔留言就想有PW等我們的師兄今辛苦做野...
唔關做唔做野事..係有太多人想食FREE午餐..留唔留言對樓主其實只係一種讚美..佢鐘意比人話佢淫..鐘意露出..鐘意引下仔..

最衰我黎排勁少入黎.. 同埋冇入黎傾.. 咁俾唔俾加我架

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 12:07 AM 發表 查看引用來源

唔關做唔做野事..係有太多人想食FREE午餐..留唔留言對樓主其實只係一種讚美..佢鐘意比人話佢淫..鐘意露出..鐘意引下仔..
末係囉,根本連可能連樓主的野都無咩睇過就等食...

你第一個post我支持啦已經
不過唔係成日都有時間睇渣><
點算

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆