上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.2k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-28 05:17 PM 發表 查看引用來源

如果睇長線係可以入~率先考慮國策受惠股:smile_38:

你就黎結婚~要小心分配積蓄呀:smile_38:
禾會架喇, 你有咩好野介紹一下呀 :smile_38:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-28 17:28 發表 查看引用來源

我個人一上到廣州...就好似港男過關到深圳咁成個人變晒 :smile_30:
開心到圳 :smile_04:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-28 05:28 PM 發表 查看引用來源

我個人一上到廣州...就好似港男過關到深圳咁成個人變晒 :smile_30:
就黎結婚喇~要小心行事呀:smile_44:

引用:
原帖由 楊明綸 於 2011-1-28 05:03 PM 發表 查看引用來源

巧貴   洗爪妹 巧似平D :smile_54:
洗腳妹質素一般咋喎:smile_45:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-28 05:28 PM 發表 查看引用來源

變得型英帥靚正:smile_30:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-28 05:29 PM 發表 查看引用來源

禾會架喇, 你有咩好野介紹一下呀 :smile_38:
我今年重點推介1157中聯重科:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-28 05:49 PM 發表 查看引用來源

洗腳妹質素一般咋喎:smile_45:  
我朝朝起身出門上班都會見到好多洗腳妹剛剛收工去買早點, 有一些幾好樣, 不過有一些好難看, 又有一些望上去都差不多40 :smile_13:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-1-28 05:54 PM 發表 查看引用來源

我今年重點推介1157中聯重科:smile_o12:  
你睇幾多呀, 係咁易望下都係D幾穩健唔會大升那些股

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-28 06:32 PM 發表 查看引用來源

我朝朝起身出門上班都會見到好多洗腳妹剛剛收工去買早點, 有一些幾好樣, 不過有一些好難看, 又有一些望上去都差不多40 :smile_13:
我成日諗~靚果D一係比人包左~一係去左桑拿/KTV啦:smile_o10:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-28 06:36 PM 發表 查看引用來源

你睇幾多呀, 係咁易望下都係D幾穩健唔會大升那些股
呢隻係典型的基金股~國策受惠股~貨源歸邊~全部大行一致睇好~我睇一年目標價25元~38%潛在升幅:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆