上一頁下一頁
發新話題

俾sp搞到張床濕晒...#170 25/1 update

收藏  |  訂閱
595  42.9k

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-29 03:20 AM 發表 查看引用來源

o個幢野我都係近期先發現...
嗯....距離o個度3個字腳程啦都算近
好鬼心你爆房就去果間酒店啦,去埋哂的唐樓同七拾皮房…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-29 03:23 AM 發表 查看引用來源

好鬼心你爆房就去果間酒店啦,去埋哂的唐樓同七拾皮房…
唔係既...如果乾淨係冇咩問題掛......:smile_35::smile_35:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-29 03:21 AM 發表 查看引用來源

咁講野丫~~~
唔係就你呀…啲 van 真係好恐怖架,以前我 Ex 住 Tsuen Mun 我搭 van 出黎真係快過飛機,我仲係第1次知咩叫暈車浪咋

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-29 03:23 AM 發表 查看引用來源

唔係既...如果乾淨係冇咩問題掛......:smile_35::smile_35:
干咩淨吖,聽 ta ta 形容都唔方干得去邊吖,其實爆房唔好揾啲太差,唔係咁好架…我仲意浪漫啲…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-29 03:25 AM 發表 查看引用來源

唔係就你呀…啲 van 真係好恐怖架,以前我 Ex 住 Tsuen Mun 我搭 van 出黎真係快過飛機,我仲係第1次知咩叫暈車浪咋
我係屋企出mk 最快10min...
tuen mun 出mk...20min...
唔敢瞓...

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-29 03:26 AM 發表 查看引用來源

干咩淨吖,聽 ta ta 形容都唔方干得去邊吖,其實爆房唔好揾啲太差,唔係咁好架…我仲意浪漫啲…
咁雀雀你去邊到多??

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-29 03:31 AM 發表 查看引用來源

我係屋企出mk 最快10min...
tuen mun 出mk...20min...
唔敢瞓...
家陣唔敢搭添…揾條命靠飛咩…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-29 03:33 AM 發表 查看引用來源

家陣唔敢搭添…揾條命靠飛咩…
當冇車時...都要搭架....

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-29 03:31 AM 發表 查看引用來源

咁雀雀你去邊到多??
以前去天后維園對面 (衣家好似無左) 同快活谷入面 (家陣都無左) 仲有一問係 cwb 打小人橋行番去海皮…

我冧家陣都唔知係唔係度,好耐無去囉,去 hotel 囉…

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-29 03:34 AM 發表 查看引用來源

當冇車時...都要搭架....
搭的 士都唔搭小巴 (指深夜)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆