上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  50.6k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-23 09:17 AM 發表 查看引用來源
你話華強北有大傾銷活動麻
要話,通消活動哦

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-23 08:25 AM 發表 查看引用來源
早晨、你都得、咁夜重出去買醉:smile_41:
早晨..........昨晚有一艷遇.......有一樣貌娟好女子.........走來搭訕.....一同喝酒.....談天.......最後......問我要到那裡.......之後......就送她上的士......哈哈.......

早晨:smile_o09:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-23 09:24 AM 發表 查看引用來源

早晨..........昨晚有一艷遇.......有一樣貌娟好女子.........走來搭訕.....一同喝酒.....談天.......最後......問我要到那裡.......之後......就送她上的士......哈哈.......
早晨、是否帶著濃烈北方口音呢?

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-23 09:24 AM 發表 查看引用來源
早晨:smile_o09:
早晨、七妺

早晨各位 出面版面轉了..好似兒童之家:smile_35:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-23 09:24 AM 發表 查看引用來源

你的自信心返回來了

昨晚偷偷地用我妹電腦入來..:smile_35: 点知冇人就‧閃了

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-23 09:31 AM 發表 查看引用來源
早晨、七妺
你今日好早WOO:smile_o06:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-11-23 09:36 AM 發表 查看引用來源
早晨各位 出面版面轉了..好似兒童之家:smile_35:
我都覺:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆