上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  66.4k

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-10-4 05:30 PM 發表 查看引用來源

煎蛋...你去左邊...甘耐冇見
打沉左 :smile_13:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 05:32 PM 發表 查看引用來源
愛慾...是生活動力添加劑......沒有它怎辦?:smile_39:
我又似乎.....少左DD.............

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-4 05:40 PM 發表 查看引用來源
好有文采,咸得黎唔淫賤,比個good你:smile_o12:
如果今次係失敗....就慘啦! 自信心會冇哂!

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 05:48 PM 發表 查看引用來源
如果今次係失敗....就慘啦! 自信心會冇哂!
你又....點會.....
我同你一樣.......一早都輸晒啦..........

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-4 05:46 PM 發表 查看引用來源

我又似乎.....少左DD.............
機會要自己制造同爭取....慢慢啦!  沉日你都oK啦下Wa?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-4 04:52 PM 發表 查看引用來源
大家有傾開既C兄們都知道我同個椰妺煎左三個多月,過程幾番上落,今次自己既愛心和耐心戰勝左佢....:smile_o12: 成功摘椰.  首先我吾係趙完唱..但為了整件事有一個完美的終極篇,希望帶比自己和大家有一個美麗回憶..... ...
看完了...你就好啦:smile_o05: 她上次說那段話原來就是要比你....以後你會点做...她會是你的12345或号一半:smile_44:

引用:
原帖由 好命 於 2010-10-4 05:45 PM 發表 查看引用來源

老煎~發生咩樹呀~:smile_14:

各位師兄黃昏好

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-4 05:50 PM 發表 查看引用來源

你又....點會.....
我同你一樣.......一早都輸晒啦..........
仲有股票嬴緊喎:smile_46:

引用:
原帖由 好命 於 2010-10-4 05:45 PM 發表 查看引用來源

沉船

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆