上一頁下一頁
發新話題

3.12~~~~~~~~星期六CA派對

收藏  |  訂閱
621  33.6k

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-29 10:09 PM 發表

可能今次訂個假的好了,以免浪費食物。:smile_13: 他們之前25號玩泡泡玩到把所有小食都浪費了,無一幸免。:smile_o16:
24號晚,我地咪一樣,玩完泡泡,不知浪費了多少支啤酒同兩個果盤!:smile_o03: :smile_o03:

真攪鬼,整個財神賀聖誕!!!:smile_o04:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-12-30 12:07 AM 發表

你冇可能冇見過啦........除非12/27才入職啦
咪就係shinglee兄等了好久的, 後來阿偉帶來, 佢話佢已有訂房的那個儷人:smile_38:
24號見了阿D兄想坐:smile_44: 但當晚佢都也同樣有訂了房留了...........看來服 ...
:smile_14: :smile_14: :smile_14:

好似真係好搶手喎!!!

:smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-12-29 12:40 PM 發表 查看引用來源

東x 係乜, 係咪 x翔 呀?
話說當日唔係幾好彩, 初選揀了幾條女都冇笑容黑口黑面. 局住放走哂.
看來不止你一人呢…呵:smile_o01:
但我個位就吾錯了…ths kwc 2003
:smile_o05:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2010-12-29 12:42 PM 發表 查看引用來源

咪玩啦,我當然係 dupplo 啦!

彼 = ? (英文字)

:smile_41: :smile_41: :smile_41:
對的

引用:
原帖由 cpmiraton 於 2010-12-29 09:22 PM 發表 查看引用來源

他認為X錦一直都是好東西,又怎麼要觀察呢?波仔說X長呀!:smile_o01:
是的

引用:
原帖由 PhilChia 於 2010-12-29 09:41 PM 發表 查看引用來源

P兄幾時帶小弟一齊觀察下:smile_41:
老闆你話幾時就幾時啦:smile_04:

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-12-29 10:14 PM 發表 查看引用來源

幾時一齊去凡x 賽呀?
系米The One???:smile_52:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-12-30 12:07 AM 發表 查看引用來源

你冇可能冇見過啦........除非12/27才入職啦
咪就係shinglee兄等了好久的, 後來阿偉帶來, 佢話佢已有訂房的那個儷人:smile_38:
24號見了阿D兄想坐:smile_44: 但當晚佢都也同樣有訂了房留了...........看來服 ...
我知…留了倩影:smile_o13:

引用:
原帖由 95849727 於 2010-12-30 10:18 AM 發表

對的
妖,玩野!!!

你部机 set 返好未呀!!

:smile_04: :smile_04:

引用:
原帖由 95849727 於 2010-12-30 10:18 AM 發表

對的
收 PM 啦,唔該!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆