上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.5k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 03:21 PM 發表 查看引用來源
吾知得吾得~做左高佬既品牌代號:smile_30: 星期日同企攞錢開飯:smile_38:
季初小注好啦,季中至博命

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-9-3 03:36 PM 發表 查看引用來源

里好想我屎嗎:smile_o04:
你一定要長命百醉....:smile_o09: 馬季唔好請假,排位有啦,攪電末?:smile_o05:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 03:34 PM 發表 查看引用來源

禾飲醉先會唔講粗口架~~仲變到巧有文采添喎~:smile_30:
說醉話~行醉步~耍醉拳牙~:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 03:41 PM 發表 查看引用來源
你一定要長命百醉....:smile_o09: 馬季唔好請假,排位有啦,攪電末?:smile_o05:
可唔可以放少少料比禾呀?:smile_o05: :smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 03:39 PM 發表 查看引用來源

我們當年就是唱著呢d歌長大的~:smile_38:   
70後 :smile_o01:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 03:41 PM 發表 查看引用來源

說醉話~行醉步~耍醉拳牙~:smile_30:  
:smile_38: 講真話~~行正門~~搭的士呀~~

引用:
原帖由 golftin 於 2010-9-3 03:39 PM 發表 查看引用來源

季初小注好啦,季中至博命

你既小注對我來講己經係大注:smile_o16: 我睇高馬房操練準備:smile_o03:

今天你竟拋開我手~
輕將我真心當玩偶~
無言別去從來沒有~
從來沒有理我感受

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-3 03:39 PM 發表 查看引用來源

我們當年就是唱著呢d歌長大的~:smile_38:   
你唔好扮後生喎~~:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 03:38 PM 發表 查看引用來源

如果那天你不知道我喝了多少杯~~你就不會明白你究竟有多美~~我也不會相信

第一次看見你~~就愛你愛得那麼乾脆  :smile_38:  
:smile_14: 可是我相信我心中的感覺~它來得那麼快~來得那麼直接~就算我心狂野~無法將火熄滅~我依然相信是老天讓你我相約~:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆