上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.9k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-19 06:05 PM 發表 查看引用來源

個場一齊搞大佢先高興麻:smile_15:

你都一齊啦:smile_o06:
龍E生, 今晚尼会開診幾耐架?

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 06:12 PM 發表 查看引用來源

龍E生, 今晚尼会開診幾耐架?
你有沉船問題嗎:smile_41: :smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-19 06:50 PM 發表 查看引用來源

你有沉船問題嗎:smile_41: :smile_14:
哈哈....有小小關於番沉既問題喇:smile_o05:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 06:55 PM 發表 查看引用來源

沉左點浮返...係咪?:smile_o01:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 06:55 PM 發表 查看引用來源

你講黎聽下,大家研究下囉:smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-19 07:10 PM 發表 查看引用來源

你講黎聽下,大家研究下囉:smile_o15:
之前一齊半年, 一年冇見但仍有聯絡, 近期見返.....食完飯再講

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 07:14 PM 發表 查看引用來源

之前一齊半年, 一年冇見但仍有聯絡, 近期見返.....食完飯再講
等你:smile_o06:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 07:14 PM 發表 查看引用來源

近期見返...佢話好掛住我...跟住果夜就汁左2Q...
跟手衣家佢話要落黎HK同我住...點算~:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 07:24 PM 發表 查看引用來源

近期見返...佢話好掛住我...跟住果夜就汁左2Q...
跟手衣家佢話要落黎HK同我住...點算~:smile_o01:
錯腩哂啦, 果晚飲完各自返歸:smile_45:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-19 07:51 PM 發表 查看引用來源

錯腩哂啦, 果晚飲完各自返歸:smile_45:
呢個咪係最大問題囉...:smile_o01: 飲完緊係上埋啦...肥仔...隔離POST個位姐姐比我小到冇聲出...:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆