上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  50.5k

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-28 05:39 PM 發表

佢講緊既次數係1Q=1次,
所以0.5Q=0.5次、0.25=0.25次、0.125=0.125次、、、、
之所以佢剩係揾死一條女,而且仲次次幫襯佢,係因為次次都不能完事。:smile_27:
佢話去都唔過10次, 但就返食幾次~~~諗落你講得啱數呀!!:smile_o01:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-7-28 05:39 PM 發表 查看引用來源

佢講緊既次數係1Q=1次,
所以0.5Q=0.5次、0.25=0.25次、0.125=0.125次、、、、
之所以佢剩係揾死一條女,而且仲次次幫襯佢,係因為次次都不能完事。:smile_27:
我凸下你...係我個人黎講鐘意返食姐...唔係次次都一定返食~:smile_o03:

大家晚上好野

:smile_38: 早晨呀~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-29 09:24 AM 發表 查看引用來源
:smile_38: 早晨呀~
早晨呀老青,今日有咩想同大家講呀:smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-29 09:28 AM 發表

早晨呀老青,今日有咩想同大家講呀:smile_o15:
:smile_41: 有咩想講呀~~

人地怕羞麻~~

唔知點講好~~

:smile_47: 諗落又幾好~~

樓上兩位貢早呀:smile_38:

引用:
原帖由 happybar168 於 2010-7-29 09:38 AM 發表
巧明顯係你遲喎~~:smile_44:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-7-29 09:34 AM 發表 查看引用來源

:smile_41: 有咩想講呀~~

人地怕羞麻~~

唔知點講好~~

:smile_47: 諗落又幾好~~
你係咪飲醉左呀:smile_27:

引用:
原帖由 happybar168 於 2010-7-29 09:38 AM 發表 查看引用來源
都幾明顯係你遲:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆