上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 18

收藏  |  訂閱
2.1k  45.4k

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-2 10:55 AM 發表 查看引用來源
我有d心思思想星期六晚上去廣州唱k, 魔鬼正在呼喚我 :smile_o14:
是否昨日在廣州碰上撒旦? 即係有好野:smile_34:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-2 11:03 AM 發表 查看引用來源

冇架, 都係朋友眾舊, 例牌玩下色中吹下水, 玩完再落D打下心口 :smile_o01:
以上在廣州仲意去喫茶館...忍紅酒比女溝果種

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-2 11:04 AM 發表 查看引用來源
是否昨日在廣州碰上撒旦? 即係有好野:smile_34:
正是!!!! 一隻撒旦, 兩隻左右護法在我耳邊不停引誘我 :smile_o05:

一上到去左右護法即刻問我做咩星期一晚唔上去, 轉了新場好好玩果d..., 又叫我留底...隻撒旦即刻走埋黎...係啦留底啦, 推左之後話星期六就有機, 隨即叫我星期六拎埋份糧比佢, 佢擺酒, 順便帶兩枝藍帶黎...

之後隻撒旦車我落深圳, 沿途不停講點點點好玩, 都叫左你上黎啦...

隻撒旦係我老細, 左右護法係我兩個註廣州同事...

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-2 11:03 AM 發表 查看引用來源

冇架, 都係朋友眾舊, 例牌玩下色中吹下水, 玩完再落D打下心口 :smile_o01:
啊! 正K....我仲以為:smile_46: ......廣州平過心震

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-2 11:17 AM 發表 查看引用來源

正是!!!! 一隻撒旦, 兩隻左右護法在我耳邊不停引誘我 :smile_o05:

一上到去左右護法即刻問我做咩星期一晚唔上去, 轉了新場好好玩果d..., 又叫我留底...隻撒旦即刻走埋黎...係啦留底啦, 推左之後話星期六就有機 ...
潔身自愛,轉工吧,等禾頂上,九折出糧

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-6-2 11:17 AM 發表 查看引用來源

一上到去左右護法即刻問我做咩星期一晚唔上去, 轉了新場好好玩果d..., 又叫我留底...隻撒旦即刻走埋黎...係啦留底啦, 推左之後話星期六就有機 ...
前公司在淘金路....晚上七,八點有d音樂人企街,一支陰樂100元,經保安仔議價50元成交....請個伙記享用禾地門邊收聽,歌聲撩人又動聽.

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-2 11:07 AM 發表 查看引用來源
以上在廣州仲意去喫茶館...忍紅酒比女溝果種
係我地心入面都可以叫做正K既 :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-6-2 11:24 AM 發表 查看引用來源

潔身自愛,轉工吧,等禾頂上,九折出糧

你有家室, 呢D高危工作都係等我黎

龍兄你點呀??? 有咩事想唔開記住有我地呀 :smile_o09:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-6-2 10:39 發表 查看引用來源
你唔覺得禾巧前衛咩? 型喎!
最產啲聲拆鳩哂:smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆