上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  53.9k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 10:27 AM 發表 查看引用來源
pm恭候
我又要 :smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 12:47 PM 發表 查看引用來源
希望下輩子做個漂亮女子,做男人太累了
做女人有大而媽,一樣煩,仲要生仔,仲煩

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 10:40 AM 發表 查看引用來源
唔會有非份之想啦,少食一餐冇問題但她太純真了,那港男原今天約她去廣州玩幾天,但她聽我分析後決定不去,她的室友亦不同意
唔去都岩, 我看黎那港男玩咩幾日丫, 幾日者係想食左佢者 :smile_o02:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-19 10:47 AM 發表 查看引用來源
3場4號....7場8號.....8場12號.......
謝謝高總 :smile_o09:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-19 12:50 PM 發表 查看引用來源

如果是漂亮,但農村出身,,,一定會比龍兄叫佢單腳企

你有冇試過呀:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 12:56 PM 發表 查看引用來源
企下世可能投胎在君記做紅牌...哈哈!不俗吧?
如果你相信前世今生/因果理論的話,一點又不出奇,今世係嫖客,下世好可能係妓女:smile_44:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-19 12:04 PM 發表 查看引用來源

Y仔很享受溝女,同了解他們背景呀,想法呀,但到某某階段,他又孌得冷淡,慢慢離開,,

一個game黎架, 好好玩我覺得 :smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-19 12:16 PM 發表 查看引用來源
禾Pm比你.....大哥
收到, thank you :smile_o09:

終於追返上黎, 煎天又是巧忙 :smile_o16:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-5-19 02:11 PM 發表 查看引用來源

同埋我成日都會咁, 有咩唔開心就會好想快d返屋企見到佢, 佢會聽我伸, 以前間唔中一次去玩, 比錢之餘又得不到想得到的, 就會覺得都係佢最好 :smile_o03:
如果比錢之餘又得到你想得到的野或有意外驚喜,咁又會點呀:smile_41: :smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆