上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 15

收藏  |  訂閱
1.5k  31.8k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-4 11:32 AM 發表

今朝諗緊吾知著條白色先定黑色先:smile_o05:
白色著上面......黑色著下面......:smile_30:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-4 11:08 AM 發表 查看引用來源

要互相尊重.......哈哈.......寫出黎...可能又俾人笑喇......:smile_30:
我們吾會笑你既,大家都好關心你的,特別是3441,我感覺到佢對你的關懷係滿潟的:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-4 11:32 AM 發表 查看引用來源

今朝諗緊吾知著條白色先定黑色先:smile_o05:
有先後:smile_41: 不如試吓5好着

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-4 11:08 AM 發表 查看引用來源

要互相尊重.......哈哈.......寫出黎...可能又俾人笑喇......:smile_30:
有冇看我送給你的沉船之歌呀:smile_o10:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-4 11:21 AM 發表 查看引用來源

其實應該話......有老虎......就真係唔應該玩感情........要留精不留情.......
係呀,佢有老虎架,所以我先咁長氣勸佢囉:smile_o10:

引用:
原帖由 fatdennis 於 2010-5-4 11:23 AM 發表 查看引用來源
追唔到lu.....大家早...
丹丹,呢排同阿MAY點呀:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-4 11:37 AM 發表

有冇看我送給你的沉船之歌呀:smile_o10:
真係中晒........:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-4 11:30 AM 發表 查看引用來源

等你......
咁底褲定BB呀:smile_o05:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-4 11:34 AM 發表 查看引用來源

白色著上面......黑色著下面......:smile_30:
準備打劫牙:smile_o16:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-4 11:36 AM 發表

我們吾會笑你既,大家都好關心你的,特別是3441,我感覺到佢對你的關懷係滿潟的:smile_o06:
哈哈....點都好啦......小弟在此.....多謝各方好友.......新知舊雨......一直以來的關心同支持........:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆