上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.5k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 03:27 PM 發表 查看引用來源
我知,佢叫楊燕
係楊穎,你知邊個嗎:smile_14:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-15 03:20 PM 發表 查看引用來源

我個姓好特別,一睇就知我係邊個,到依家無人知我呢個網名架,包括我家人同老友,如果我一講, 就大陸/香港識我的人都知架啦:smile_44:
你係咪姓東條......名英機?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-15 03:28 PM 發表 查看引用來源

係楊穎,你知邊個嗎:smile_14:
姓楊既大部份既名都係叫呢幾個名啦,唔通叫楊水咩?!

多謝van兄既意見
我都不停同d朋友出去食飯吹水飲酒
都好返好多了,但每當夜深人靜時又會諗返起之前同佢既好多好多野
仍然係放唔低啦:smile_o06:

龍虎兄:你都講得好0岩,我而家都有好似你咁講,盡量忍痛去比心機做野,做好自己,遲d仲打算讀書,讀返門專科

另現在進展是:我知道(介紹我同佢識另外果個同事)佢約左個女仔聽晚食飯,之前一直我都會同埋佢地一齊去,今次我就叫果個同事幫我問個女來我仲可唔可以去,佢say no,佢唔比我一齊去啦:smile_o03:
,估唔到而家連見都唔比我見佢 ,..不過都都預左呢個最壞打算,不過我係諗住如果佢仲可以比我地3個去既話,我再睇下佢對我態度同見步行步,先再決定等唔等落去
而家佢咁,我覺得已經冇希望了,係時候放棄了,對嗎?????:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-15 03:28 PM 發表 查看引用來源

你驚我墮馬:smile_30:
好唔實際LOR,你一手可以摸4個波咩?:smile_o14:

原來龍虎兄在香港都有個女仔對你好好
你一定要好好把握住呀,即hold住:smile_o01: 唔好好似細佬咁on99(不過你都唔會)

同埋我覺得龍虎兄都係唔好沉果條女好點,因我感覺你個人係好有情有義果隻,佢地真係唔0岩你架,有時d野無謂博嘛
而且我都相信你大把市場,慢慢揀好d,反正你都未定性嘛:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 03:29 PM 發表 查看引用來源
你係咪姓東條......名英機?
咩黎架

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 03:32 PM 發表 查看引用來源
你識唔識佢先:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-15 03:22 PM 發表 查看引用來源

我未定,我今個星期正部署起2飛, 要搵全新的, 睇吓有冇時間先:smile_44:
新真水

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-15 03:32 PM 發表 查看引用來源
我電話入面有件叫楊雪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆