上一頁下一頁
發新話題

老婆唔介意.......姣撚騰騰

收藏  |  訂閱
725  176.7k

咁一聲笑兄會唔會同埋我隔尼個呀叔搞埋我老婆咖?:smile_14:
cheapcheap兄你就好啦,有埋飛來蜢比你嘆,我就慘囉,呀叔嘆緊我老婆,由其係對波,只要佢一出現,
我老婆就會比佢視姦:smile_27:

點解會唔mind自己老婆俾人睇架~~~
咁即係你唔夠愛佢喇~~~:smile_45:

引用:
原帖由 zarbon 於 2009-8-31 06:00 PM 發表 查看引用來源
大家冷靜d,
一聲笑以前係咁post搞人老婆,
係人地個幾歲女面前插佢阿媽個d,
好明顯佢係有性行為偏差道德倫理大兜亂既病,
簡稱'性變態',
各位當色情文學睇完算啦.....!
我未photo過係人地個幾歲女面前插佢阿媽喎!有冇搞錯左呢..........

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2009-8-31 11:43 AM 發表 查看引用來源
係當晚老婆沖涼後, 著住件半透明睡裙行出黎,
上面真空下面有著底褲𣎴過就現哂形:smile_47:  
我就向老婆講: 乜箸成甘呀, 有人係度架
老婆: 亞candy大家都識既, 又係女人, 怕乜啫, 依家係乜野年代, 成日返工 ...
阿嫂真好到冇得頂,難得肯玩埋二后一皇,真係封你做偶像!唔知我老婆會唔會呢.........?

引用:
原帖由 zarbon 於 2009-8-31 06:00 PM 發表 查看引用來源
大家冷靜d,
一聲笑以前係咁post搞人老婆,
係人地個幾歲女面前插佢阿媽個d,
好明顯佢係有性行為偏差道德倫理大兜亂既病,
簡稱'性變態',
各位當色情文學睇完算啦.....!
'性變態',性行為偏差,道德倫理?Ching,非禮勿視,你都睇wor!!!無畏做衛道士啦.:smile_13:

此處係講d引9人既野.

hamyan兄
你咪試下益呀叔囉. 係正窗台前扑亞嫂
話埋比亞嫂知會做真人秀引亞叔
引到亞叔打飛机
你吔可能得到前所未有興奮
以後都咁玩:smile_47: :smile_47: :smile_47:

[quote]原帖由 一聲笑 於 2009-8-31 11:19 PM 發表

阿嫂真好到冇得頂,難得肯玩埋二后一皇,真係封你做偶像!唔知我老婆會唔會呢.........? [/

聽佢咁講,佢老婆真係天上有地下無呀,,二后一皇,,老兄你都係唔係想呀,,你老婆邊會咁大方呀,,比你玩到ffm

仲未有report ? support 下先!

引用:
原帖由 john-857 於 2009-8-31 03:33 PM 發表 查看引用來源
有無其它ching學cheapcheap兄咁樣玩
有嘅話記得出report
我以家都說服緊老婆引佢細妹玩3P:smile_47: :smile_47: :smile_47:
我老婆就肯定唔會咁益我

引用:
原帖由 大力金剛 於 2009-9-1 02:09 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 一聲笑 於 2009-8-31 11:19 PM 發表 http://www31.discuss.com.hk/images/common/back.gif

阿嫂真好到冇得頂,難得肯玩埋二后一皇,真係封你做偶像!唔知我老婆會唔會呢.........? [/

聽佢咁講 ...
我老婆邊9會咁益我呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆