上一頁下一頁
發新話題

幾年未精過啦....今次徵女性朋友客串下..........

收藏  |  訂閱
1.1k  22.3k

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 12:23 PM 發表

無定向架我...........

感性gei貝後係....無人性....

好性....

好鬼好性......:smile_47:
食藥啦...你又發作喇...

引用:
原帖由 小小姑娘 於 2009-6-23 12:21 PM 發表 查看引用來源

你岩
我係咁
我曾經係網上都識過一個過份理性gei女性.....
好想同個男人一齊....但又有太多野接受唔倒佢...
不過果唔係你黎..........:smile_13:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 12:24 PM 發表 查看引用來源
小小話你啱喎...:smile_38:
對住女人........最最後你都要認錯.........
呢個係我個經嚴之談...

唔可以講道理....最好認句錯...快過打針食葯好多:smile_13:

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 12:26 PM 發表

我曾經係網上都識過一個過份理性gei女性.....
好想同個男人一齊....但又有太多野接受唔倒佢...
不過果唔係你黎..........:smile_13:
係你個 ex.....:smile_41:

飯先:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 12:25 PM 發表 查看引用來源
食藥啦...你又發作喇...
唔食..........

依然固我..........好性不改.......

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 12:28 PM 發表

對住女人........最最後你都要認錯.........
呢個係我個經嚴之談...

唔可以講道理....最好認句錯...快過打針食葯好多:smile_13:
你都幾醒喎...

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 12:29 PM 發表 查看引用來源
係你個 ex.....:smile_41:
唔係...真係網上識gei朋友姐..........

只係大家講野都鐘意直接d...

自不然好多野可以傾下姐....咪想多左啦你.....

引用:
原帖由 11711171 於 2009-6-23 12:30 PM 發表

唔食..........

依然固我..........好性不改.......
咁不如打枝針啦!:smile_38:

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-6-23 12:30 PM 發表 查看引用來源
你都幾醒喎...
女人係幾得意gei動物.....思想漂忽同矛盾.....
鐘意思前想後(我都係咁)
但係....永遠無結論...無行動.....無方向.....

但係勝在細心....感性....比較上...
比男人容易...易地而處...
我自己個人覺得乍.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆