上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.1k

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-26 12:21 PM 發表 查看引用來源

正如世界杯....阿根廷氣勢如虹...點知又系....
咪係囉...有陣時踢得好唔代表一切...
最緊要攞到冠軍:smile_38:

今晚又到 U21 表演

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-26 14:29 發表
今晚又到 U21 表演
小英都是12點 ATV 都冇 今日星期五 播下都好呀....... 播 2點幾 好多人1都訓哂啦

香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告
三 號 強 風 信 號 , 在 下 午 3 時 40 分 發 出 。

預 料 本 港 平 均 風 速 每 小 時 41 至 62 公 里 。

:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-6-26 04:09 PM 發表 查看引用來源小英都是12點 ATV 都冇 今日星期五 播下都好呀....... 播 2點幾 好多人1都訓哂啦
12點在atv高清播呀...:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-6-26 16:17 發表 查看引用來源
香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告
三 號 強 風 信 號 , 在 下 午 3 時 40 分 發 出 。

預 料 本 港 平 均 風 速 每 小 時 41 至 62 公 里 。

:smile_45: :smile_45:
最好聽朝七點掛八號....

引用:
原帖由 Wai.s 於 2009-6-26 04:17 PM 發表 查看引用來源香 港 天 文 台 發 出 最 新 熱 帶 氣 旋 警 告 三 號 強 風 信 號 , 在 下 午 3 時 40 分 發 出 。 預 料 本 港 平 均 風 速 每 小 時 41 至 62 公 里 。 :smile_45: :smile_45:
弱風一個,天文台話多數都唔會掛8號...:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-6-26 16:43 發表 查看引用來源
弱風一個,天文台話多數都唔會掛8號...:smile_38::smile_38:
今朝夠講過唔會掛三號LA....:smile_o16:

引用:
原帖由 tank1438 於 2009-6-26 16:39 發表
12點在atv高清播呀...:smile_38::smile_38:
唔是人人有高清呀..........

收工...HAPPY

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆