上一頁下一頁
發新話題

徵各方好男好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(62)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.4k

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:00 PM 發表

拱我介紹我果間比你, 比埋個會員no., 好似48變35一個鐘:smile_13:
d野仲幾好食添, 我同媽媽成日都食埋先返屋企, 一去就五六個鐘
咁抵...:smile_14:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 12:01 PM 發表

好呀...:smile_38: 你呢...你呢?!:smile_38:
無拖拍咪一個月1次至2次, 宜家就無lu
但過多幾個月, 應該頂唔字要去返:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 12:04 PM 發表

我又懶埋一份丫ma:smile_30: ...同埋呢...我...成日都比佢地tum我時間...我又唔曉反擊喎..:smile_13: 同親佢地講呢...佢地都話"好丫...好丫...."跟字又係咁...:smile_13:
我會出聲架喎, 唔c服去黎做乜:smile_34: :smile_30:

引用:
原帖由 ccf1116 於 2009-5-19 12:02 PM 發表

我公司D冷氣好有型架,夏天就無料到,冬天就凍到D手指頭硬晒…
咁咪可以請medical leave囉...手指頭硬哂...拱嚴重....一定要睇醫生至得喇...:smile_30:
我都發覺得咁喎...冬天d冷氣係凍d架喎就算同一個度數

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:00 PM 發表 查看引用來源

拱我介紹我果間比你, 比埋個會員no., 好似48變35一個鐘:smile_13:
d野仲幾好食添, 我同媽媽成日都食埋先返屋企, 一去就五六個鐘
咁平既.........:smile_14:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 12:06 PM 發表

咁抵...:smile_14:
佢之前好搞笑, 唔水入會都有d咩禮卷係樓下派,
裝修後就要人入會先有得平, 咁我媽媽諗字都成日去,
同埋講得出個no或人名, 咩人都可以有電視框,
計落都抵, 會都入埋, 唔去就蝕啦:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-5-19 12:08 PM 發表

我會出聲架喎, 唔c服去黎做乜:smile_34: :smile_30:
我有出呀...佢唔理我之ma....:smile_13:
我覺得佢hup我囉...:smile_13:
好耐冇去啦...所以超想去.....超攰...超想推香薰油...:smile_22:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-19 12:04 PM 發表 查看引用來源

我又懶埋一份丫ma:smile_30: ...同埋呢...我...成日都比佢地tum我時間...我又唔曉反擊喎..:smile_13: 同親佢地講呢...佢地都話"好丫...好丫...."跟字又係咁...:smile_13:
好多都唔掂....不過我地搵開果一兩個......慣晒......

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-19 12:09 PM 發表

咁平既.........:smile_14:
係呀, ok平架, 我地2個人, 每人2粒鐘, 食埋野, 唔計小費,
200埋單

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-5-19 12:10 PM 發表

好多都唔掂....不過我地搵開果一兩個......慣晒......
我無指定人, 但次次都ok架, 唔知係咪搵比女同搵比男有唔同呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆